Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

Δεν είναι είδηση πλέον όταν τρακάρουν στον κόμβο Αη Γιάννη Ρηγανά!

Δεν είναι είδηση πλέον όταν τρακάρουν στον κόμβο Αη Γιάννη Ρηγανά!

Τα ατυχήματα στον περίφημο κόμβο του Αη Γιάννη Ρηγανά είναι καθημερινά. Τόσο πολύ συχνά πλέον που τα μικροατυχήματα που δεν έχουν σοβαρές υλικές ζημιές δεν θεωρούνται κάτι σημαντικό. Αν δεν πάει το ΕΚΑΒ ή αν τα βρουν οι οδηγοί μεταξύ τους και δεν παρέμβει η Αστυνομία, σχεδόν θεωρείται μια καθημερινότητα, περίπου όπως ανοίγουν ή κλείνουν τα καταστήματα που υπάρχουν στην περιοχή.
Και σήμερα πριν λίγη ώρα δύο αυτοκίνητα είχαν μια… εμπλοκή αλλά ευτυχώς με μερικές γρατζουνιές και ένα φανάρι(μαζί και με μια φιλική δήλωση)συνέχισαν όλοι κανονικά την ημέρα τους! Ήταν ευτυχώς στον παράδρομο και με μικρές ταχύτητες και όχι στο φανάρι που… αναβοσβήνει ακόμη.
«Γράψτε κάτι, μην το αφήνετε να γίνει καθημερινότητα αυτό το πράγμα», μας λένε επισκέπτες του agrinionews.gr οι οποίοι επισημαίνουν ότι αποτρέπουν πλέον τα παιδιά τους να κατεβαίνουν στην περιοχή, ειδικά όταν οδηγούν τα ίδια!
Φυσικά, και τα τοπικά ΜΜΕ κάνουν ότι μπορούν αλλά είναι αδύνατον να είναι στην περιοχή σχεδόν δύο φορές τη μέρα όπου υπάρχει εμπλοκή ή γλιτώνουν συμπολίτες μας τις συγκρούσεις στο… παρατρίχα! Το χειρότερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι όταν συνηθίζεις το …τέρας.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. Νωντας

    Δυστυχώς η κυκλοφοριακή μελέτη και γενικότερα το κυκλοφοριακό της πόλης διεκδικεί βραβείο πρωτοτυπίας! Βλέπε το στοπ στη μπαιμπά, στην παπαστράτου, στην εθνική οδό κλπ. Κληροδότημα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και συνευθύνη της παρούσης και όλων των παρατάξεων που δεν πήραν μια σθεναρή απόφαση να αλλάξουν ριζικά τα κακώς κείμενα σχετικά με το θέμα.

  2. Costas

    Και το φανάρι να επισκευαστεί δυστυχώς πάρα πολλοί οδηγοί που κινούνται στο παράδρομο δεν έχουν ιδέα τι είναι το σήμα “Υποχρεωτική παραχώρηση προτεραιότητας” Για αυτούς που το μαθαίνουν τώρα είναι το ανάποδα τρίγωνο!!!

  3. Anonimos

    Στον κουφών την πόρτα όσο θέλεις βρόντα_!!!!!👎👎👎👎

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.