Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Δεν έκανε…Ανάσταση η αγορά του Αγρινίου

“Ο κόσμος δεν ήρθε ή τουλάχιστον δεν τον είδαμε στην αγορά…”, λέει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου.  

agora-megalo-savvato (2)

Η εορταστική περίοδος του Πάσχα 2018 κορυφώνεται αλλά η τοπική αγορά του Αγρινίου δεν έκανε τη δική της…Ανάσταση.
Η κίνηση στα εμπορικά καταστήματα δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες και ενδεχομένως σε αυτό συντέλεσε το γεγονός πως οι επισκέπτες (ετεροδήμοτες κ.α.) στην πόλη ήταν λιγότεροι συγκριτικά με το παρελθόν.
Τουλάχιστον αυτή είναι η κυρίαρχη εκτίμηση και δείχνει να τη συμμερίζεται ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου Παναγιώτης Μπεσίνης ο οποίος μιλώντας στo agrinionews.gr ανέφερε τα εξής:”Η αίσθηση που επικρατεί είναι ότι γενικά η κίνηση της αγοράς κινήθηκε σε χαμηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Και η κίνηση και ο τζίρος ήταν χαμηλότερος απ’ ότι αναμενόταν. Αυτό που εισπράττουμε είναι ότι δεν υπήρξε η αναμενόμενη επισκεψιμότητα γενικότερα και σε αυτό οφείλεται η χαμηλή κίνηση και ο τζίρος στην αγορά. Σε μία ήδη δύσκολη χρονιά τα πράγματα δεν πήγαν καλά μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα. Ο κόσμος δεν ήρθε ή τουλάχιστον δεν τον είδαμε στην αγορά… Όποιος τζίρος έγινε, ήταν από λίγους καταναλωτές που ψώνισαν περισσότερο“. Σημειωτέον πως τα καταστήματα θα ανοίξουν ξανά την Τρίτη, ημέρα που θα λειτουργήσουν από τις 8:30 έως τις 14:00.
Σύμφωνα πάντως με τον πρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας κ.Φώτη Μούκα σχετικά στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε η κίνηση φέτος με την περσινή χρονιά με βάσει τα δρομολόγια. «Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα χρειάστηκαν 10 έκτακτα δρομολόγια από Αθήνα προς Αγρίνιο ενώ ομαλά κύλισαν όλα αναφορικά με την κίνηση στους δρόμους, χωρίς να έχουμε κάποια απρόοπτα», επισήμανε ο κ.Μούκας εκφράζοντας ευχαριστίες στον κόσμο που προτίμησε το ΚΤΕΛ και ευχόμενος παράλληλα, εκ μέρους του Δ.Σ., Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Εικόνες σημερινές από το κέντρο του Αγρινίου: 
agora-megalo-savvato (3)

agora-megalo-savvato (1)

agora-megalo-savvato (2)

agora-megalo-savvato (4)

agora-megalo-savvato (6)

Εικόνες χθεσινές, Μ.Παρασκευή:

agora-pasxa (10) agora-pasxa (9) agora-pasxa (8)agora-pasxa (6) agora-pasxa (5) agora-pasxa (4) agora-pasxa (3) agora-pasxa (2) agora-pasxa (1)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.