Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

«Δεν εκβιάζομαι και δεν ανέχομαι προσωπικές πολιτικές»

«Δεν εκβιάζομαι και δεν ανέχομαι προσωπικές πολιτικές»

«Πρέπει η εικόνα να διέπεται από ήθος, δεν θα δεχτώ κρούσματα οποιασδήποτε αλαζονείας»  ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κληθείς να απαντήσει για την αλλαγή αντιδημάρχου στην οποία προέβη.
ba85aed0-e62e-4268-b64c-a5d952328415
«Η εκχώρηση αρμοδιότητας είναι και εκχώρηση υπογραφής. Θα πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο και τους υπόλοιπους αντιδημάρχους. Πρέπει η εικόνα να διέπεται από ήθος, δεν θα δεχτώ κρούσματα οποιασδήποτε αλαζονείας» ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου κληθείς να απαντήσει για την αλλαγή αντιδημάρχου (Νίκου Καζαντζή) στην οποία προέβη. Δεν θέλησε ο δήμαρχος Αγρινίου να επεκταθεί επί του ζητήματος της αποπομπής Καζαντζή ωστόσο οι ερωτήσεις ήταν επίμονες.
«Δεν θα ανοίξω δημόσιο διάλογο με τον κ. Καζαντζή. Οι δηλώσεις του και μόνες τους δείχνουν ότι είχα απόλυτο δίκιο που προχώρησα σε αυτή την κίνηση. Είμαστε παράταξη που πολλαπλασιάζει και δεν διαιρεί. Αυτές είναι οι αρχές μας» τόνισε. Αξιοσημείωτη επίσης η αναφορά του: «Υπάρχει ενιαία γραμμή και όχι προσωπικές πολιτικές. Είμαστε ξεκάθαροι . Δεν πρόκειται να διαπραγματευθώ τίποτα. Ο δήμαρχος αυτός ούτε εκβιάζεται ούτε χειραγωγείται από κανέναν. Και αυτή τη δύναμη μου την έδωσε ο κόσμος, το μεγάλο ποσοστό του αγρινιώτικου λαού που μας ψήφισε»

Θέματα που ενδιαφέρουν

5 Σχόλια

 1. G.T

  Η πιο ωραία σουπα πάντως είναι αυτο που είπε στο τέλος οτι δεν είχε συνεννοηθει με κανεναν προεκλογικα για θέσεις και αξιωματα, όλως τυχαίως όμως μέσα η Πιστιόλη όπως και άλλοι πριν!

 2. Αιτωλομπανάνας

  Γειά σας!
  Είμαι ο Αιτωλομπανάνας, ο αρχαιότερος αντιδήμαρχος του νομού.
  Η αλαζονεία τιμωρείται. Ο Δήμαρχος τιμώρησε τον αντιδήμαρχο και οι Αγρινιώτες θα τιμωρήσουν τον αλαζόνα Δήμαρχο το 2019.
  Όλα τα είχε η Αιτωλομπανανία, οι δεξιοί αυτοδιοικητικοί της έλειπαν.
  Στις φωτογραφίες από την παρουσίαση των αντιδημάρχων, φαίνεται πολύ καλά τι επικρατεί αυτή τη στιγμή στο δημαρχείο.
  Ο ατσαλάκωτος Δήμαρχος μίλησε για επενεκκίνηση. Σε λίγο καιρό θα έρθει το “format” και θα ησυχάσει. Οι Αιτωλομπανάνες είναι παράξενα όντα.
  Εκεί που τρώνε τις μπανάνες με τη φλούδα, θα του ζητήσουν πιάτο gourmet.
  Θα αρνηθεί την υψηλή γαστρονομία στους ιθαγενείς και αυτοί θα του το φυλάνε. Θα στρωθούν στο νέο εστιατόριο που άνοιξε στην Καζαντζή γωνία.
  Καλή μας όρεξη.
  Φιλικά
  Ο Αιτωλομπανάνας, ο αρχαιότερος αντιδήμαρχος του νομού.

 3. ψυχαναλυτής

  Ο Ναρκισσισμός, διακρίνεται στον δημιουργικό και τον παθολογικό. Ο δημιουργικός Ναρκισσισμός, ωφελεί τους συνανθρώπους και την κοινωνία. Ο παθολογικός όμως μπορεί να καταστρέψει όλους τους άλλους εκτός απ’ αυτόν που τον έχει. Αυτό είναι πολύ κακό, όταν ο παθολογικά Ναρκισσιστής τυγχάνει να είναι ηγέτης μιας ομάδας, μιας πόλης, ενός κράτους. Στην ουσία, τα άτομα αυτά, είτε δεν πέρασαν τον λεγόμενο “παιδικό Ναρκισσισμό”, οπότε τον αναζητούν ως ενήλικες, είτε αυτός ο υγιής “παιδικός Ναρκισσισμός” είχε συνέχεια κι ο πάσχων απ’ αυτόν δεν απεξαρτήθηκε και θα τον κουβαλάει σε ολόκληρη τη ζωή του. Στην ουσία ο παθολογικός Ναρκισσισμός των ενηλίκων, έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό στην ψυχοσύνθεσή τους. Δηλαδή, ο πάσχων, στην ουσία είναι άτομο ανασφαλές και έχει αίσθημα κατωτερότητας έναντι άλλων, αυτό που κοινά ονομάζουμε “κόμπλεξ” και δε μπορεί να ζει με την ιδέα πως δεν είναι ο πρώτος, ο κυρίαρχος, αλλά βρίσκεται ανάμεσα σε άλλους, κάποιοι εκ των οποίων είναι ανώτεροί του πραγματικά ή τους φαντάζεται ο ίδιος ως ανωτέρους του, πως τάχα ασκούν μεγαλύτερη επιρροή απ’ τον ίδιο και θα βρει τρόπο να απαλλαγεί από αυτούς πάση θυσία! Τον παθολογικά Ναρκισσιστή τον προδίδουν οι κινήσεις του, το βλέμμα του, η ομιλία του, η “γλώσσα του σώματος” όπως τη λέμε εμείς οι ειδικοί της ψυχικής υγείας. Έκανα την παρέμβαση αυτή, όπως κάνω και για άλλες περιπτώσεις, για να βοηθήσω να καταλάβουν όλοι κάποιες συμπεριφορές ανθρώπων, τις οποίες δε μπορούν να εξηγήσουν με βάση τη λογική…

 4. Αιτωλομπανάνας

  Αρτέμη. Τον Αιτωλομπανάνα δεν τον δουλεύουν οι έξυπνοι, θα τον δουλέψεις εσύ ο βλάκας;
  Η κατάστασή σου είναι κλινική.
  Λυπάμαι τον περίγυρό σου και όσους είναι υποχρεωμένοι να σε ανέχονται.
  Ψόφος ή λοβοτομή. Διάλεξε και πάρε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.