Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, 2021

Τελικά, μάλλον δεν το εννοούσε ο δήμαρχος Αγρινίου…

Τελικά, μάλλον δεν το εννοούσε ο δήμαρχος Αγρινίου…

Πέρασε η Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και όσοι κράτησαν την αναπνοή τους για να δουν αν θα κάνει πράξη εκείνο που ανέφερε ο Γιώργος Παπαναστασίου σε κοινή ακρόαση, σχετικά με το μέλλον του ως δήμαρχος, μπορούν να ανασάνουν ξανά.

Δεν ήταν και λίγο εκείνο που είχε εκστομίσει στην θυελλώδη προσυνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της πλειοψηφίας, όταν επρόκειτο να συζητηθεί το «τέλος έργων» της ΔΕΥΑΑ στο δημοτικό συμβούλιο Αγρινίου, οπότε υπήρχε αγωνία, όσο να ‘ναι.

Τόσοι άνθρωποι τον άκουσαν να λέει πως δεν είναι εικόνα αυτή που έχει η δημοτική του ομάδα και πως ο ίδιος πρόκειται να ανακοινώσει σύντομα ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει άλλη θητεία!

Το «σύντομα» μάλιστα το προσδιόρισε κιόλας. Αυτήκοοι μάρτυρες τον άκουσαν να λέει πως σκεφτόταν χθες, Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου, να κάνει μια συνέντευξη Τύπου για να ανακοινώσει την απόφασή του! Τελικά κάτι τέτοιο δεν έγινε…

Πάντως είναι απορίας άξιο τι τον έκανε να φτάσει σε αυτό το σημείο. Γίνεται λόγος για πολύ συγκρουσιακό κλίμα και το θέμα της αύξησης στη ΔΕΥΑΑ(με τις σφοδρές διαφωνίες που υπήρξαν) ήταν ίσως αφορμή για να αναβιώσουν ζητήματα που υπάρχουν εδώ και καιρό.

Σε κάθε περίπτωση καθώς όλα ειπώθηκαν σε κοινή ακρόαση, αναμένεται με ενδιαφέρον το επόμενο διάστημα για να δουν και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας αν ήταν μια αντίδραση της στιγμής ή μια ώριμη απόφαση που απλά θέλει τον χρόνο της…

Θέματα που ενδιαφέρουν

7 Σχόλια

 1. Ανώνυμος

  Γιατί να πάρει αύξηση το τιμολόγιο ρε φίλε.Το συγκεκριμένο νερό δεν κάνει ούτε για πλύσιμο αυτοκινήτου.

 2. Αναρχοκαπιτάλας

  Ο Γιώργος Παπαναστασίου είναι υπερβολικά «πολύς» για αριστερογιδοχώρι του Αγρινίου.

 3. Δημήτρης κοντονικας

  Δώστε το νερό στην θεσαλλια και μην μου αγχώνεστε δεξιουληδες μου

 4. Ανώνυμος

  ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΑ,ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΑΓΑΓΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΙΕΣ-ΤΟ ΚΡΑΣΙ-ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΡΜΑΔΕΣ !!!!!!!!!!!!! CHRISTOS

 5. Αναρχοκαπιτάλας

  @CHRISTOS. Γιαρμάδες, αγράμματε, παράγονταν (δεν παράγεται η ποικιλία πια) μόνο στη Βόρεια Ελλάδα. Ειδικότερα στο Αγρίνιο, τα τελευταία χρόνια, παράγουμε μόνο κάτι πενηντάρηδες καφενόβιους, συνταξιούχους του δημοσίου. Σαν και του λόγου σου δηλαδή.

 6. Ανώνυμος

  ΑΝΑΡΧΟΚΑΠΙΤΑΛΑ,ΦΤΟΥ ΣΟΥ…………….ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΑΣΚΑΝΩ !!!! ΒΡΕ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΕΓΩ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΦΑΩ ΓΙΑΡΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ !ΕΝΝΟΟΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΑΓΩΓΗΜΟ ΠΡΟΙΟΝ……….. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ……….ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ,ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ-ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΦΕΝΕΙΟ-ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ΄΄ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΜΟΥ΄΄ΑΛΛΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.