Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου, 2020

«Δεν περισσεύει άσφαλτος για τον χαλικόδρομο που οδηγεί στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου!»

«Δεν περισσεύει άσφαλτος για τον χαλικόδρομο που οδηγεί στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου!», σχολιάζουν δηκτικά οι νηπιαγωγοί και οι γονείς του 7ου Νηπιαγωγείου Αγρινίου.

Πριν υπάρξει τραυματισμός ή πρόκληση τροχαίου ατυχήματος ,έστω και την τελευταία στιγμή, καλούμε τον Δήμο Αγρινίου να ευαισθητοποιηθεί σε ένα αυτονόητο και υπαρκτό πρόβλημα.Οι κοινωνικές ανάγκες και η ανάληψη παρεμβάσεων δεν είναι μόνο ψηφοθηρική υπόθεση!”, τονίζουν.

Η ανακοίνωση-καταγγελία:

Φαίνεται ότι η αρμόδια Υπηρεσία και ο Δήμος Αγρινίου-παρά τις υποσχέσεις που είχαν δοθεί μετά από συνεχείς επιστολές μας, έχουν άλλες προτεραιότητες και δεν ‘’προλαβαίνουν’’ να ασφαλτοστρώσουν δρόμο 70 μέτρων που συνδέει το 7ο Νηπιαγωγείο Αγρινίου με την περιμετρική οδό (έναντι του 5ου Γυμνασίου Αγρινίου)δηλαδή ένα κεντρικό δρόμο, όπου καθημερινά διακινούνται δεκάδες οχήματα και γονείς των νηπίων που φοιτούν στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο.
Η χαλικόστρωση που έγινε τον περασμένο Αύγουστο έχει ήδη διαχυθεί και τμήμα της μέσω των βροχών και των διερχόμενων οχημάτων έχει καταλήξει μέσα στον κεντρικό δρόμο στο σημείο που συνδέεται με τον χωματόδρομο.
Ήδη διερχόμενοι πεζοί λόγω της μεταφοράς των χαλικιών στην άσφαλτο γλίστρησαν και έπεσαν, ενώ καθημερινά τα διερχόμενα οχήματα κινδυνεύουν λόγω της διολίσθησης να προκαλέσουν ατύχημα σε ένα σημείο που περνούν εκατοντάδες παιδιά!
Πριν υπάρξει τραυματισμός ή πρόκληση τροχαίου ατυχήματος ,έστω και την τελευταία στιγμή, καλούμε τον Δήμο Αγρινίου να ευαισθητοποιηθεί σε ένα αυτονόητο και υπαρκτό πρόβλημα.
Οι κοινωνικές ανάγκες και η ανάληψη παρεμβάσεων δεν είναι μόνο ψηφοθηρική υπόθεση!

ΟΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΤΟΥ 7ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. gami

    Πως να περισσέψει ? τα παιδάκια δεν είναι ψηφοφόροι…. η άσφαλτος πέφτει και θα πέσει σε κάθε μαντρί ψηφοφόρου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.