Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Δεν προκρίθηκαν στο Final 4 Βόλεϊ οι κορασίδες του Ιωνικού

Δεν προκρίθηκαν στο Final 4 Βόλεϊ οι κορασίδες του Ιωνικού

– Ήττα 3-0 σετ από τον Γ.Σ. Άρταςionikos korasides

Το όνειρο της συμμετοχής ομάδας του Αγρινίου στο Final 4 της ΕΣΠΕΔΕ έμεινε όνειρο φέτος και για τις κορασίδες του Ιωνικού, αφού σε αγώνα πρόκρισης την Κυριακή στο Δ.Α.Κ Αγρινίου δεν κατάφεραν να νικήσουν την πολύ καλή και έμπειρη ομάδα του Γ.Σ.Άρτας, χάνοντας με 3-0 σέτ.

Τα κορίτσια του Ιωνικού στάθηκαν επάξια απέναντι στην πολύ έμπειρη ομάδα της Άρτας, η οποία τα τελευταία χρόνια προκρίνεται συνεχώς στα final four, έπαιξαν καλό βόλει όχι όμως όσο θα έπρεπε για να πάρουν την νίκη.

Απέδειξαν ότι επάξια πήραν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, δείχνοντας την καλή ανοδική αγωνιστική τους διάθεση, αλλά και την δυναμική που έχει η ομάδα για να βρίσκεται στο προσκήνιο και τα επόμενα χρόνια, αφού τα περισσότερα κορίτσια θα αγωνίζονται στην κατηγορία των Παγκορασίδων για τουλάχιστον τα δύο επόμενα χρόνια αποκτώντας τεράστιες εμπειρίες και βάζοντας τις βάσεις για μεγάλες επιτυχίες. Η δουλειά που γίνεται από την προπονήτρια της ομάδας Καίτη Λογκιζίδου είναι εξαιρετική και οι μεγάλες επιτυχίες δεν θα αργήσουν για τα κορίτσια του Ιωνικού.

Π.Α.Σ. ΙΩΝΙΚΟΣ΄80  (Λογκιζίδου Καίτη): Σιακαβέλλα Μιρένα. Κολύδα Σύσση. Κολύδα Κατερίνα. Καλαμπαλίκη Μαρία. Ζήσιμου Δέσποινα. Γεωργούση Μαρία. Βδουκάκη Μάγδα. Ανάστου Στέργια.

Γ. Σ. ΑΡΤΑΣ (Σταμούλης Γιάννης): Βαρέλη Θ. Σάρκα Α. Λαϊνα Χ. Κοκκίνου Χ. Κοκκίνου Δ. Σεντόρα Ε. Πορτοβάρα Α. Ζύγουρα Δ. Νταούλια Σ. Παπαδημητρίου Μ.

Διαιτητές Αγώνα:Σιαδήμος Θεόδωρος/Σιακαβέλλας Ευθύμιος

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.