Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Δεν προλαβαίνουμε τις(κακές)ειδήσεις…

Δεν προλαβαίνουμε τις(κακές)ειδήσεις…

Ρίχνεις μια ματιά στο σημερινό δελτίο του agrinionews.gr: Μια αυτοκτονία, άλλος ένας θάνατος νέου ανθρώπου στην άσφαλτο, πένθος στα Καλύβια και αναβολή στις τοπικές εκδηλώσεις. Αυτά είναι τα πολύ σοβαρά. Από την άλλη, μια ακόμη ληστεία, μια βιαιοπραγία στο Παναιτώλιο, εκείνη με σιδερόβεργα, εκείνος με ρόπαλο(!), επιδρομή στο Αρχοντοχώρι την ώρα του πανηγυριού, μια κλοπή σε σχολείο, τροχαίο στην περιμετρική, τροχαίο με καραμπόλα, συλλήψεις σε μαγαζιά στον Λούρο, συν μερικές εστίες φωτιάς που τις προλαβαίνουν οι υπεύθυνοι γρήγορα. Όλα μέσα σε 24 ώρες. Μερικά εξαιρετικά δυσάρεστη συμβάντα άξια για θρήνο. Μερικά στα όρια του κλαυσίγελου. Πάντως εδώ, συνεχόμενα και κατά ριπάς.

Ίσως άλλες χρονιές να μην ήταν σε τόση μεγάλη έκταση αλλά νέα πάντα είχαμε τέτοιες μέρες. Η «νέκρα» είναι στα μαγαζιά που έχουν κλείσει για μια βδομάδα ή δέκα μέρες και στους δρόμους ανήμερα της Παναγίας ή τα διήμερα που μπορεί να γίνουν τριήμερα.

Η στήλη έψαξε στη μαμά των πάντων την Google και είδε πως έχει γραφτεί άλλες δυο φορές σε στήλες του agrinionews, μια το 2011 και μία το 2015, πόσο λάθος υπήρξε η ρήση του Έκο πως τον Αύγουστο δεν υπάρχουν ειδήσεις.(Μέχρι και στην πατρίδα του προχθές έπεσε μια γέφυρα και έχει στείλει στον θάνατο κάπου τους μισούς από όσους είχαμε εμείς στην πυρκαγιά)

Οπότε, όσοι ξέρουν καταλαβαίνουν πως τις μέρες τις μεγάλης κίνησης και συμβάντα έχει κι απ’ όλα. Και είναι εδώ τα παιδιά που τρέχουν το τμήμα ειδήσεων, δηλαδή σχεδόν όλοι, να κάνουν ρεπορτάζ, να βαράνε διπλοβάρδιες, να συγκεντρώνουν τα νέα, να τα διαβάζετε και να βρίζουμε όλοι μαζί την μέτρια έως κακή τοπική δημοσιογραφία!

 

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.