Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

«Δεν υπάρχει άλλοθι να μην είναι η πόλη “γυαλί”», παραδέχτηκε ο δήμαρχος Αγρινίου

«Δεν υπάρχει άλλοθι να μην είναι η πόλη “γυαλί”», παραδέχτηκε ο δήμαρχος Αγρινίου

Aυτό θα έπρεπε βέβαια να αφορά προτίστως την ηγεσία του δήμου…

«Δεν υπάρχει άλλοθι να μην είναι η πόλη “γυαλί”», παραδέχτηκε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου μιλώντας για την καθαριότητα στην πόλη κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. «Έχουμε κόσμο, είμαστε πλήρης δεν πρέπει  να λένε οι υπηρεσίες και τα συνδικαλιστικά όργανα ότι δεν επαρκεί το προσωπικό», πρόσθεσε με τις αιχμές να είναι σαφείς.

Είναι δεδομένο πως το τελευταίο διάστημα είναι έντονα να παράπονα των δημοτών για την καθαριότητα της πόλης και το ζήτημα προβάλλεται διαρκώς από τα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο στη χθεσινή συνεδρίαση το ζήτημα  συζητήθηκε με αφορμή ερώτηση του συμβούλου Πάνου Καψάλη αναφορικά με τη διαδικασία και τον αριθμό των προσλήψεων στον τομέα της καθαριότητας.

Ο δήμαρχος σημείωσε πως ο προϊστάμενος για την καθαριότητα είχε ζητήσει 35 άτομα . Προσελήφθησαν 14, ήρθαν με απόσπαση 22 και εκκρεμούν έξι ακόμη αιτήματα απόσπασης ενώ ενισχύθηκε ο τομέας και με τα οκτάμηνα. Οι αριθμοί λοιπόν επιβεβαιώνουν πως δεν υπάρχει άλλοθι .Πρωτίστως για την ηγεσία του δήμου που δεν μπορεί να πετάει τη μπάλα μόνο στους εργαζόμενους και στους…συνδικαλιστές.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.