Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Δενδρύλλια και στον Γαλατά με δύο συλλήψεις

Δενδρύλλια και στον Γαλατά με δύο συλλήψεις

συλληψηΣτοχευμένοι έλεγχοι έγιναν σήμερα από κλιμάκια των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας από τους οποίους προέκυψαν και συλλήψεις.
Αξιοσημείωτο ωστόσο το γεγονός της σύλληψης δύο ατόμων στον Γαλατά, ενός 45χρονου και ενός 66χρονου.
Ειδικότερα, αξιοποιώντας κατάλληλες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ενήργησαν έρευνα στην κατοικία του 45χρονου στην αυλή της οποίας εντόπισαν τρία δενδρύλλια κάνναβης, ύψους τεσσάρων μέτρων. Οι αστυνομικοί ωστόσο συνέχισαν την έρευνα σε κοντινή απόσταση, σε γειτονικό σπίτι 66χρονου. Εκεί εντόπισαν επίσης ένα δενδρύλλιο, ένα πιστόλι αλλά και ένα κιλό χύμα καπνού.
Σε βάρος του 45χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ενώ σε βάρος του 66χρονου και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα και του νόμου περί όπλων.Οι συλληφθέντες θα παρουσιαστούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Ακόμη, στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων των αστυνομικών της Δ/Α Αιτωλίας , συνελήφθησαν 12 ακόμη άτομα.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Αλβανίας για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, ενώ ο ένας εκ των δύο συνελήφθη και για παράβαση του τελωνειακού κώδικα, αφού στην κατοχή του βρέθηκε μικρή ποσότητα χύμα καπνού. Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν γιατί οδηγούσαν μηχανάκι χωρίς δίπλωμα, μία σύλληψη υπήρξε για καταδικαστική απόφαση ενώ ένας ακόμη συνελήφθη για παρεμπόριο. Τέσσερις υπεύθυνοι καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος συνελήφθησαν για στέρηση άδειας λειτουργίας. Οι συλλήψεις έγιναν στην περιοχή του Αιτωλικού, του Μεσολογγίου και της Ναυπάκτου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.