Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Πρώην εργαζόμενη διεκδικεί δεδουλευμένα από την «Τριχωνίδα Α.Ε.»

Πρώην εργαζόμενη διεκδικεί δεδουλευμένα από την  «Τριχωνίδα Α.Ε.»

epi-trixonidaaeΜετά από απόφαση του Αρείου Πάγου, που απέρριψε την αίτηση αναίρεσης που είχε καταθέσει η «Τριχωνίδα Α.Ε.», η αναπτυξιακή εταιρεία της περιοχής με κύριο μέτοχο τον δήμο Αγρινίου, υποχρεούται να καταβάλει σε πρώην εργαζόμενή της συνολικά ένα ποσό περί τα 48.000 ευρώ.

Πρόκειται για διεκδίκηση δεδουλευμένων της περιόδου  μεταξύ 2004-2006 τα οποία η εργαζόμενη κέρδισε αρχικά στο Πρωτοδικείο και στην συνέχεια στο Εφετείο, για να έρθει στις 17/10/2017 αίτηση αναίρεσης στον Άρειο Πάγο, η οποία πήρε αναβολή και εκδικάστηκε στις 16/1/2018. Η απόφαση  γνωστοποιήθηκε  στις 14 Ιουνίου και κοινοποιήθηκε επισήμως μέσα στον Ιούλιο από το ανώτατο  δικαστήριο.

Η «Τριχωνίδα Α.Ε.», παρά τις εκτιμήσεις περί του αντιθέτου, αποφάσισε να πάει την υπόθεση στον ανώτατο βαθμό με αποτέλεσμα η απόφαση ήδη να εκτελείται  μέσω της δέσμευσης των λογαριασμών της σε μεγάλη τράπεζα.

Να σημειωθεί πως την εργαζόμενη εκπροσώπησε, στο Πρωτοδικείο και το Εφετείο που ακολούθησε,  ο δικηγόρος Δημήτρης Παπαγεωργίου και στον Άρειο Πάγο το δικηγορικό γραφείο των αδερφών Καπελάκη.

 Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση, που προκύπτει  μετά από επικοινωνία με την Τριχωνίδα Α.Ε. ,πρόκειται για αφενός  δέσμευση ακατάσχετου λογαριασμού   αφετέρου η διαδικασία παραμένει σε εξέλιξη καθώς η Αναπτυξιακή θα προβεί σε ανακοπή της απόφασης  εντός της προβλεπόμενης οκταήμερης προθεσμίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.