Σάββατο, 6 Μαρτίου, 2021

Δέσμευση Κοντοζαμάνη για λύση στο ζήτημα του εμβολιασμού των Αγρινιωτών 60-64 ετών

Δέσμευση Κοντοζαμάνη για λύση στο ζήτημα του εμβολιασμού των Αγρινιωτών 60-64 ετών

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, ο βουλευτής της ΝΔ Αιτωλοακαρνανίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Κατά τη διάρκεια αυτής συζητήθηκε το μείζον ζήτημα που αφορά στον εμβολιασμό των δημοτών Αγρινίου  ηλικιακής ομάδας 60-64.

Πιο συγκεκριμένα, το πρόβλημα αφορά την αναγκαστική μετακίνηση για τη διενέργεια του εμβολιασμού της εν λόγω ηλικιακής ομάδας σε κέντρα υγείας άλλων δήμων της Αιτωλοακαρνανίας προκαλώντας δυσχέρειες και αδικαιολόγητη οικονομική επιβάρυνση.

Ο κ. Καραγκούνης μετέφερε στον Υπουργό τη δυσκολία μετακίνησης προς άλλα κέντρα υγείας λόγω της μεγάλης χιλιομετρικής απόστασης και ζήτησε την εξεύρεση άμεσης λύσης. Ο βουλευτής τόνισε πως ο εμβολιασμός των δημοτών ηλικίας 60-64 που επιθυμούν να εμβολιαστούν θα μπορούσε να γίνει σε εμβολιαστικό κέντρο του Αγρινίου καθώς αφορά μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Με τη σειρά του ο κ. Κοντοζαμάνης δεσμεύτηκε να δει ενδελεχώς το θέμα ούτως ώστε να βρεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα λύση στο πρόβλημα που προέκυψε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.