Παρασκευή, 7 Μαΐου, 2021

Δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου την Τρίτη

Δια περιφοράς συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θέρμου την Τρίτη

Τακτική “διά περιφοράς” Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και λήξη 13:00 μ.μ., για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Αντώνη Βασιλόπουλου, προέδρου και ιδρυτή της “Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου”.
2. Αποδοχή ποσού 10.000,000 από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19.
3. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη «Βελτίωση Υποδομών Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δήμου Θέρμου Ν. Αιτωλ/νίας».
4. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου “Βελτίωση – ασφαλτόστρωση στο οδικό τμήμα Αετόπετρα – Δρυμώνας”.
5. Επί πρότασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίας Σοφίας για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό «Γούλι» Κοινότητας Αγίας Σοφίας.
• Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Σοφίας κ. Μπαλαμάτσης Δημοσθένης συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).
6. Ορισμός Επιτροπής καταστροφής, εκποίησης, μετασκευής και απόσυρσης κινητών πραγμάτων του Δήμου.
7. Καθορισμός του ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων από όργανα των ΟΤΑ που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
8. Επί πρότασης του Συμβουλίου Κοινότητας Κόνισκας και των Προέδρων Κοινοτήτων Διπλατάνου, Αμβρακιάς, Αργυρού Πηγαδίου και Κοκκινόβρυσης περί μη εγκατάστασης ανεμογεννητριών.
• Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κόνισκας κ. Παπασημάκης Δημήτριος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Διπλατάνου κ. Κυρίτσης Ιωάννης, Αμβρακιάς κ. Αναγνώστου Αθανάσιος, Αργυρού Πηγαδίου κ. Τσόλκας Ιωάννης και Κοκκινόβρυσης κ. Προβίδας Βλάσιος, συμμετέχουν έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.