Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Διαχωρίζει τη στάση της από τον Κώστα Σπηλιόπουλο η Αντωνία Τουρλίδα

Διαχωρίζει τη στάση της από τον συνδυασμό του Κώστα Σπηλιόπουλου η υποψήφια του στην Αιτωλοακαρνανία Αντωνία Τουρλίδα.

Σημειώνει πως δεν παρέστη  χθες στην συνάντηση των υποψηφίων του κ.Κώστα Σπηλιόπουλου, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων και πως πληροφορήθηκε μέσω διαδικτύου- και όχι του ιδίου ως όφειλε- για το πρόταγμα του. Προέβη λοιπόν στην ακόλουθη ανακοίνωση η κυρία Τουρλίδα:

“Όταν αποφάσισα να συνταχθώ με τον συνδυασμό του κ. Κώστα Σπηλιόπουλου, πίστεψα ότι πρεσβεύει συγκεκριμένες αρχές κ αξίες από τις οποίες  διακατέχομαι. Δεν περίμενα ποτέ ότι η εμπιστοσύνη που έδειξα και η καλή μου πρόθεση για προσφορά στον συνδυασμό και κατ ‘επέκταση στην κοινωνία, θα αποτελούσε για κάποιους αντικειμένο  μη επιτρεπτών απο το αξιακό μου σύστημα έμμεσων κοινωνικοπολιτικών συναλλαγών.

Προφανώς το μη αναμενόμενο αποτέλεσμα της παράταξης λειτούργησε ως κακός σύμβουλος και όχι ως σημείο αναφοράς έτσι ώστε να γίνουμε καλύτεροι και να ενδυναμώσουμε.

Ο αγώνας που έκανα βάση του κώδικα αξιών μου δεν μου επιτρέπει να ακολουθήσω αντίθετες απο τα πιστεύω μου κοινωνικές κ πολιτικές προσεγγίσεις τις οποίες υποδεικνύει ο κ.Σπηλιόπουλος να ακολουθήσουμε και να παρεκκλίνω απο την αρχική μου προσέγγιση.

Είναι θέμα αξιοπιστίας και σε αυτό δεν χωρά καμία στρατηγική και κανένα πολιτικό παίγνιο. Να προσθέσω σε αυτό το σημείο ότι δεν είμαι υπάλληλος κανενός και πράττω κατά συνείδηση εμού της ιδίας.
Θεωρώ ανεπίτρεπτο εως ανήθικο να φανώ ασεβής απέναντι στους ανθρώπους που με στήριξαν και με ψήφισαν, γνωρίζοντας την κοινωνικοπολιτική προσέγγιση της παράταξης που ανήκα.

Οι κατευθυντήριες πολιτικές γραμμές δεν είναι στοιχείο Δημοκρατίας, αλλά επισημαίνουν την έννοια της χειραγώγησης της κοινής γνώμης. Κάτι που με βρίσκει απόλυτα αντίθετη! Ας αφήσουμε λοιπόν τους πολίτες να επιλέξουν οι ίδιοι αυτό που επιθυμούν.

Καλώ όσους με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους να πράξουν κατά συνείδηση και με γνώμονα την ιδεολογικοπολιτική τους προσέγγιση.

Να μην υποκύψουν σε πρόσκαιρους ηθικο- πολιτικούς συμβιβασμούς και την Κυριακή να ψηφίσουν με ελεύθερη βούληση, συνέπεια,ευθύνη και σύνεση.”

Σας ευχαριστώ
Αντωνία Τουρλίδα

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ !! ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΠΕΛΛΑ ΜΟΥ !!!!! CHRISTOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.