Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί το 1ο Συνέδριο Ιστορίας Ξηρομέρου στις 6 και 7 Αυγούστου

Διαδικτυακά θα μεταδοθεί το 1ο Συνέδριο Ιστορίας Ξηρομέρου στις 6 και 7 Αυγούστου

Μετά την ανακοίνωση του προγράμματος του 1ου Συνέδριου Ιστορίας του Ξηρομέρου – «ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821: Ο ΤΟΠΟΣ, Ο ΧΡΟΝΟΣ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ», ο Δήμος Ξηρομέρου ενημερώνει ότι οι εργασίες του συνεδρίου θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω του διαδικτύου.

Πρώτη μέρα συνεδρίου Παρασκευή 6 Αυγούστου: https://youtu.be/g9kkmYwIsJU

Δεύτερη μέρα συνεδρίου Σάββατο 7 Αυγούστου: https://youtu.be/JktCqe9UWCY

Επισημαίνεται ότι:

  1. Οι εγγραφές για εισηγητές και λοιπούς συνέδρους γίνονται ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc7jIPpb7kP5-DEPXgtkrg-RgudmFLPUF7fWyC_Dk6Y9Xa8fg/viewform

  1. Για τη φυσική παρουσία των συνέδρων επιδεικνύεται στη Γραμματεία του συνεδρίου, η οποία θα εδρεύει στο συνεδριακό κέντρο: (α) πιστοποιητικό εμβολιασμού για τους εμβολιασμένους συμμετέχοντες συνέδρους ή (β) επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος ταχείας δοκιμασίας αντιγόνου (rapid test) με ημερομηνία 5 ή 6 Αυγούστου 2021 για τους μη εμβολιασμένους.

Η επίδειξη των ανωτέρω δικαιολογητικών είναι υποχρεωτική για όποιον επιθυμεί να εισέλθει στην αίθουσα των ομιλιών. Χωρίς αυτά, η είσοδος δεν επιτρέπεται.

  1. Η χρήση μάσκας προσώπου είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς και στους εξωτερικούς χώρους του συνεδριακού κέντρου.
  2. Οι θέσεις καθήμενων για παρακολουθούντες συνέδρους είναι καθορισμένες με βάση τα σχετικά πρωτόκολλα και τις οδηγίες του ΕΟΔΔΥ και του Υπουργείου Υγείας. Συμπληρωματικά, συστήνεται η τήρηση της δέουσας κοινωνικής απόστασης όπου αυτή δεν είναι προκαθορισμένη (σε διαδρόμους ή εξωτερικούς χώρους).
  3. Επιπλέον, συστήνεται σε κάθε σύνεδρο να υποβληθεί σε self-test μετά το πέρας του συνεδρίου.
  4. Ο τρόπος διεξαγωγής του συνεδρίου και οι ισχύουσες οδηγίες ενδέχεται να τροποποιηθούν εφόσον αποσταλούν νέες από τις αρμόδιες αρχές.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 6946280462 (κ. Πολύζος Βασίλειος, συντονιστής της Επιτροπής), 6945404281 (κ. Ζαγκότας Βασίλειος, μέλος της οργανωτικής επιτροπής).

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.