Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Διαδικτυακή Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας

Διαδικτυακή Εκδήλωση του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας

Επιχειρώντας μια τεκμηριωμένη προσέγγιση για τις επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και ποιες είναι οι προτάσεις για την επόμενη μέρα στη χώρα μας, το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας διοργανώνει ειδική εκδήλωση στα πλαίσια του 23ου Forum Ανάπτυξης 2020.

Αναλυτικότερα, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά, το ερχόμενο Σάββατο 05 Δεκεμβρίου, στις 18:00, με θέμα: «Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην Οικονομία – Προτάσεις για την επόμενη μέρα».

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι οι κ.κ.: Βασίλειος-Πέτρος Σπανάκης, Οικονομολόγος, βουλευτής ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Νοτίου Τομέα Β’ Αθηνών, Τρύφων Αλεξιάδης, Πρ. Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών, Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, βουλευτής Β’ Πειραιά, Φίλιππος Σαχινίδης, Πρ. Υπουργός Οικονομικών, Μέλος Εκτελεστικού Πολιτικού Συμβουλίου ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ και Νίκος Καραθανασόπουλος, βουλευτής Αχαΐας του Κ.Κ.Ε.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ενώ σύντομη παρουσίαση οικονομικών στοιχείων θα κάνει η κ. Παρασκευή Βεργοπούλου, Μέλος της Τοπικής Διοίκησης του Οικονομικού Επιμελητηρίου Β/Δ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος.

Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το www.forumanaptixis.gr

Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.