Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Διαφωνίες στο Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου

nosokomeio-2 (1)Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγρινίου , Κωνσταντίνα Αργυρίου και Ανδρέας Γούλας, σε ανακοίνωση τους αναφέρουν τα ακόλουθα:
Με έκπληξη διαβάσαμε σήμερα την ανακοίνωση της πλειοψηφίας των μελών του Σ.Ε.Ν.Α στον τοπικό τύπο για την συνάντησή τους με τον υπουργό στο Υπουργείο Υγείας.
Καταγγέλλουμε την μη Δημοκρατική συμπεριφορά των Μελών του Δ.Σ κατά την οποία δεν μπήκαν στον κόπο να μας ενημερώσουν για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης-Δελτίο τύπου.
Αυτές οι συμπεριφορές δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και μάλιστα στο τόσο ευαίσθητο κομμάτι της υγείας.
Ας γυρίσουμε στο αποτέλεσμα από τα ανακοινωθέντα: Το καλό Υπουργείο έλυσε τα προβλήματα με τους εργαζόμενους,τα οποία δεν έλυσε με το Διοικητή του Νοσοκομείου; “Άνθρακες ο θησαυρός”.
Αλήθεια συνάδελφοι με τα τόσα προβλήματα που έχει το Νοσοκομείο Αγρινίου δεν θα ήταν καλύτερα να πάμε πέντε έξι λεωφορεία με εργαζομένους και πολίτες και να μην φεύγουμε χωρίς την απάντηση για τη λύση των προβλημάτων μας???ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.