Δευτέρα, 1 Μαρτίου, 2021

Προσφορά για τις γυναίκες σε προνομιακή τιμή τον Μάρτιο στο Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Αγρινίου»

Προσφορά για τις γυναίκες σε προνομιακή τιμή τον Μάρτιο στο Διαγνωστικό Κέντρο «Υγεία Αγρινίου»

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ -ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΠΛΗΡΗΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ – ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ
Το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα στον εαυτό της σήμερα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, είναι να φροντίσει και για την δική της υγεία!

Οι γυναίκες, έχουμε το πλεονέκτημα του ισχυρού βιολογικού φύλου.

Τηρώντας τους απλούς κανόνες προληπτικής ιατρικής, είναι στο χέρι μας να εξασφαλίσουμε,
ΑΡΙΣΤΗ ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΗΤΑ!

1.ΠΛΗΡΗΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ:
ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ-ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ από τους ΕIΔΙΚΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ /ΜΟΡΦΟΜΕΤΡΙΑ CAD /ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ 3D ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ

2. ΠΛΗΡΗΣ ΜΑΣΤΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ KAI ΟΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΜΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑΣ-ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ/ΜΟΡΦΟΜΕΤΡΙΑΣ CAD από τους ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣΤΟΥ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ /ΕΙΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΗΜΑ 3D/ ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ και ΜΕΤΡΗΣΗ ΟΣΤΙΚΗΣ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ(DEXA) ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ(Ο.Μ.Σ.Σ. και ΙΣΧΙΟΥ)

Το Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο «ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ » είναι ένα από τα πλέον σύγχρονα διαγνωστικά κέντρα μαστού, που παρέχει με συνέπεια και αξιοπιστία όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις για την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση των παθήσεων του μαστού. ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ αναφέρει:

Η εξασφάλιση μιας ορθής απεικόνισης προϋποθέτει άρτια τεχνολογική υποδομή και εξειδικευμένη επιστημονική γνώση. Το σύνολο των εξετάσεων που διενεργούνται στο Κέντρο μας είναι απολύτως σύμφωνο με τις διεθνείς επιστημονικές προδιαγραφές και πρότυπα, εξασφαλίζοντας ορθή εκτίμηση της αποτύπωσης της εικόνας του μαστού μέσα από την άρτια τεχνολογική του υποδομή και, κυρίως, την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση και εμπειρία του επιστημονικού προσωπικού.

Η εξειδικευμένη επιστημονική ομάδα εργάζεται με αφοσίωση και υπευθυνότητα στο πλευρό γυναικών κάθε ηλικίας, με μοναδικό μέλημα την παροχή υπηρεσιών υγείας, απολύτως προσαρμοσμένων στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες ενός τόσο ευαίσθητου τομέα της υγείας, όπως αυτός της διάγνωσης παθήσεων του μαστού.

Θα αισθανθούμε ευτυχείς , ως άνθρωποι πάνω από όλα αλλά και ως εκπρόσωποι της υγείας , αν με την ακόμη μια προσφορά μας καθώς και την ενημέρωσή μας, κατορθώσαμε να εφαρμόσουμε την Ιπποκρατική ρήση «προλαμβάνειν κάλλιον θεραπεύειν»!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ΤΟ ΥΓΕΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ (Θ. Γρίβα 34, 30100 Αγρίνιο) προσφέρει για ολόκληρο τον μήνα Μάρτιο πακέτα προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή. Στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, οφείλουμε να θωρακίζουμε με κάθε τρόπο, αυτό το πολύτιμο αγαθό καθώς η Υγεία μας είναι πάνω απ’ όλα».

Οι παροχές υγείας θα δοθούν σε όσες γυναίκες απευθυνθούν στα τηλέφωνα της Γραμματείας (2641022100 -26410 22190 – 693 4219 998 – 690 6459 172) από 08.00 π.μ. – 09: 30 μ.μ. κατά τις εργάσιμες ημέρες) για να ενημερωθούν για τα προνομιακά προγράμματα –πακέτα προσφορών μας και να κλείσουν το ραντεβού τους.

Οι προσφορές ισχύουν χωρίς κουπόνι για όσες κυρίες κλείσουν το ραντεβού τους από την 1η Μαρτίου έως το τέλος του μήνα, ενώ για τις κυρίες που θα παραλάβουν το ατομικό τους κουπόνι με τις εξετάσεις από την γραμματεία μας θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τον έλεγχό τους κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού μέχρι το τέλος του χρόνου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.