Πέμπτη, 4 Μαρτίου, 2021

Εμπεσός: Όλα κυλούσαν υπέροχα  μέχρι που…κόπηκε το ρεύμα

Εμπεσός: Όλα κυλούσαν υπέροχα  μέχρι που…κόπηκε το ρεύμα

Οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Ορεινού Βάλτου και δύο ακόμη χορευτικά από το Αγρίνιο έδωσαν ραντεβού το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου, στον προαύλειο χώρο του σχολείου στο Εμπεσό για να χορέψουν, να τραγουδήσουν, να διασκεδάσουν, να φάνε και να πιούνε σε ένα υπέροχο δροσερό τοπίο, στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων “Ιδομένεια” που πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο στην περιοχή.
Όλα κυλούσαν υπέροχα  μέχρι που…κόπηκε το ρεύμα.

Όπως αναφέρει το blog sociologyalert , στην “πίστα” του γηπέδου μπάσκετ του σχολείου, όπου και έλαβε χώρα η εκδήλωση, ήταν το χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρησοπηγής – Ελαιοφύτου, με ένα μόνο τραγούδι να απομένει για την ολοκλήρωση του δικού του προγράμματος, ενώ ήταν ακόμη προγραμματισμένο να χορέψουν τα χορευτικά των πολιτιστικών Συλλόγων Σπολάιτας και Λεπενούς, ενώ το μεικτό χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Εμπεσού (παιδικό και ενηλίκων) θα έκλεινε το πρόγραμμα.
“Άλλες όμως οι βουλές της…ΔΕΗ!
Όλη η ευρύτερη περιοχή του Εμπεσού βυθίστηκε στο σκοτάδι, ενώ ήταν ήδη περασμένα μεσάνυχτα.
Η βραδιά δεν ολοκληρώθηκε όπως είχε προγραμματιστεί.
Και πάλι όμως στο τέλος το πρόσημο ήταν θετικό.
Παρόλη την πικρία των διοργανωτών, αλλά και των δύο χορευτικών από Νεάπολη και Σπολάιτα, όσο η ΔΕΗ το επέτρεψε η βραδιά ήταν όπως προαναφέρθηκε θαυμάσια!
Ο κόσμος κατέκλυσε τους χώρους του σχολείου και στο μέρος του γηπέδου όπου είχαν τοποθετηθεί τραπεζάκια με καθίσματα και στις κερκίδες!
Σε κάθε περίπτωση η εκδήλωση ήταν επιτυχημένη!
Του χρόνου, πρώτα ο Θεός να είμαστε καλά, ας ελπίσουμε και τα χορευτικά να είναι ακόμα περισσότερα και η ΔΕΗ να…μας κάνει το χατήρι”, αναφέρει σε σχετική του ανάρτηση το blog.

Περισσότερες φωτογραφίες και video στο sociologyalert.blogspot.com

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.