Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Mαθητές του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου διακρίθηκαν στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

Mαθητές του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου διακρίθηκαν στην Α’ φάση του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού Πληροφορικής

Iκανοποίηση επικρατεί στη Διεύθυνση και στο Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου  καθώς μαθητές του είναι τρεις από τους επιτυχόντες, σε σύνολο 176 προκριθέντων πανελλαδικά, της Α’ φάσης του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τρεις από τους επιτυχόντες, σε σύνολο 176 προκριθέντων πανελλαδικά, είναι μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου που διακρίθηκαν στην Α φάση του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού

Με εξαιρετική επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου στην Α φάση του 32ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Πληροφορικής. Συγκεκριμένα, τρεις από τους επιτυχόντες, σε σύνολο 176 προκριθέντων πανελλαδικά, είναι μαθητές του σχολείου μας. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στους μαθητές μας για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε «Καλή συνέχεια» στην επόμενη Β φάση του Διαγωνισμού.

Αξίζει στο σημείο αυτό να τονίσουμε ότι οι μαθητές της Γ’ τάξης του σχολείου μας προετοιμάστηκαν αφιλοκερδώς από τον ιδρυτή του Πρότυπου Κέντρου Ρομποτικής και Τεχνολογίας«Makerlab» και πρώην μέλος της Εθνικής Ομάδας Πληροφορικής, κοΘεοχάρη Παναγιώτη, στο χώρο του εργαστηρίου, χάρη στη συνεργασία που έχει αναπτύξει το σχολείο μας με το συγκεκριμένο Εκπαιδευτικό Κέντρο.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της Α Φάσης εδώ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.