Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2020

Διακρίσεις στο εξωτερικό για τον Τίτορμο Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζοντας τις αγωνιστικές του δραστηριότητες ο ΑΣ Τίτορμος Αιτωλοακαρνανίας, βρέθηκε το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2019 στην πόλη Νις της Σερβίας, προσκεκλημένος από τον φίλο Δάσκαλο Vladan Nikodijevic, προπονητή της Εθνικής Ομάδας Παίδων Σερβίας και τον σύλλογο του ASTERIKS, ο οποίος διοργάνωσε το “4ο Asteriks Cup” με την συμμετοχή 870 περίπου αθλητών.

Η 1η μέρα των αγώνων τελείωσε για τον Τίτορμο με την κατάκτηση του Ασημένιου Μεταλλίου από την Νίκη Γιαννιώτη μετά από 3 αγώνες.

“Ο Δημήτρης Νταλαπέρας έμεινε εκτός μεταλλίων, αφού πολλά εύστοχα λακτίσματα του δεν “έγραψαν”…

1 ΧΡΥΣΌ Μετάλλιο ήρθε για τον Τιτορμο, την 2η μέρα στην Σερβία από την αθλήτρια Σακκά Χαρά. Ανανεωμένη στον τρόπο παιχνιδιού της και με σταθερή απόδοση στον ημιτελικό και στον τελικό κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Οι αθλητές Γιαννιώτη Νόνη , Σιδέρη Κατερίνα, Κουτρολός Γιώργος, Γκόντας Φώτης και Βασιλείου Χριστόφορος δεν κατάφεραν να “μπουν “ στα Μετάλλια, κάνοντας την καλύτερη δυνατή προσπάθεια, σε κατηγορίες με πολλούς αθλητές.

Πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα Τιτορμάκια και Καλή Συνέχεια στις Αγωνιστικές τους Υποχρεώσεις”, αναφέρει ο “Τιτορμος” σε ανακοινωσή του.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.