Δευτέρα, Μάιος 20, 2019

Διάκριση για το 1ο Δημοτικό Αγίου Κωνσταντίνου στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

2018 Με τον πιο ιδανικό τρόπο κατέληξε η συμμετοχή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Κωνσταντίνου  στον  Μαθητικό Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής  Δυτικής Ελλάδας.

Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας και αφορά 40 ομάδες με μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων. Ο φετινός διαγωνισμός προσέλκυσε περισσότερους από 200 μαθητές και 25 προπονητές από τη Δυτική Ελλάδα!.

2018Συγκεκριμένα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Κωνσταντίνου κατέλαβε την 3η θέση και προκρίθηκε να συμμετάσχει στην β΄ φάση του διαγωνισμού που θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 και συγκεκριμένα στο Κλειστό Ολυμπιακό Γήπεδο Γαλατσίου.

Ο διαγωνισμός διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την COSMOTE και τελεί υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

Η ομάδα του σχολείου  αποτελείται από τους μαθητές :   Κατσακιώρη Δημήτριο,  Αντώνογλου Παναγιώτα, Κουβέλη Βασιλική, Μιχαλακόπουλο Αριστοτέλη, Ράπτη Ζένια, Σιαπλαούρα Κωννο, Στρατομήτρο Χρήστο και  Πεσλή Κων/νο.

Υπεύθυνη συντονίστρια και εκπαιδευτής- προπονήτρια Ρομποτικής , η  εκπ/κός Πληροφορικής  (ΠΕ20 ) Μαρίνα Ράπτη που εκπαίδευσε άρτια τους μαθητές και έφεραν εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο την αποστολή τους. Συνοδός των μαθητών και αρωγός στο στήσιμο και την παρουσίαση ο εκπ/κός – Νοσηλευτής  ΠΕ25  Χρήστος Καρακοβούνης .

2018

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.