Τρίτη, 25 Ιανουαρίου, 2022

Διάκριση για μεσολογγίτη γιατρό

Διάκριση για μεσολογγίτη γιατρό

oIk6WrxHakv90U1VhWva-696x503Διεθνές βραβείο για τον Μεσολογγίτη Νικόλαο Μπαρμπετάκη στις ΗΠΑ!
Απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης παρουσίασης θωρακοσκοπικής επέμβασης σε διεθνή διαγωνισμό που διενεργήθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο των ΗΠΑ!
Συγκεκριμένα, την επιτυχημένη παρουσίαση έκανε ο χειρουργός θώρακος, επιστημονικός υπεύθυνος της Θωρακοχειρουργικής Ογκολογικής Κλινικής του Θεαγενείου Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Νικόλαος Μπαρμπετάκης, σε συνεργασία με την ομάδα της Κλινικής (Δ. Παλιούρας, Θ. Ράλλης, Α. Γωγάκος, Ν. Σχίζας).
«Η εφαρμογή της προηγμένης θωρακοσκοπικής χειρουργικής αποτελεί το παρόν και το μέλλον της Ελάχιστα Επεμβατικής Θωρακοχειρουργικής.
Η Κλινική μας συνεχίζει την παράδοση που έχει δημιουργήσει από το 2006 και προσφέρει σύγχρονες θεραπευτικές μεθόδους με τεχνολογίες αιχμής παρά την οικονομική κρίση, με γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα για τους ογκολογικούς ασθενείς.
Η βράβευση της θωρακοχειρουργικής μας ομάδας και η διεθνής αναγνώριση της προσπάθειάς μας, δείχνει το υψηλό επίπεδο της Ελληνικής Ιατρικής και μας κάνει όλους υπερήφανους» αναφέρει με αφορμή τη βράβευση ο κ. Μπαρμπετάκης, ο οποίος έχει καταγωγή από το Μεσολόγγι.
Να σημειωθεί ότι η ίδια κλινική είχε αναγνωριστεί προ τριετίας, κατόπιν αξιολόγησης, ως Κέντρο Αριστείας για την Ελάχιστα Επεμβατική Θωρακοχειρουργική σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Λειτουργεί δε ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Θωρακοσκοπικής Χειρουργικής έχοντας ήδη εκπαιδεύσει ικανό αριθμό αλλοδαπών θωρακοχειρουργών.
Τέλος, αυτή η διάκριση έρχεται να κλείσει ιδανικά τα 40 έτη (1976-2016) αδιάλειπτης λειτουργίας και προσφοράς της Θωρακοχειρουργικής Κλινικής που συνεχίζει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε όλους τους ογκολογικούς ασθενείς.Απέσπασε το πρώτο βραβείο καλύτερης παρουσίασης θωρακοσκοπικής επέμβασης σε διεθνή διαγωνισμό που διενεργήθηκε στο Σινσινάτι του Οχάιο των ΗΠΑ!

http://iaitoloakarnania.gr/

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.