Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Διάκριση για το ΓΕΛ Ματαράγκας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Διάκριση για το ΓΕΛ Ματαράγκας σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό

Μαθητές της Α’ τάξης του ΓΕΛ Ματαράγκας απέσπασαν  βραβείο σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό.

Ειδικότερα, οι έξι μαθητές του σχολείου, συμμετείχαν στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό “Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” και απέσπασαν το 2ο βραβείο Ελληνισμού στην κατηγορία “Project”.  Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 151 Σχολικές Μονάδες από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια, 9000 περίπου μαθητές και 1140 μαθητικές δημιουργίες.

H Διεύθυνση , ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Ματαράγκας συγχαίρουν με κοινή τους ανακοίνωση του μαθητές του σχολείου, για τις διακρίσεις που πέτυχαν. Αναλυτικά, αναφέρουν:

Συγχαίρουμε τους μαθητές του Γενικού Λυκείου Ματαράγκας για τις διακρίσεις που πέτυχαν στα πλαίσια του 4ου Πανελληνίου Προγράμματος – Διαγωνισμού ” Ποντιακός Ελληνισμός: μνήμες και όνειρα, παρελθόν, παρόν και μέλλον” ως ακολούθως : 2ο βραβείο Ελληνισμού στην κατηγορία “Project” για τους 6 μαθητές της Α’ τάξης.

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 151 Σχολικές Μονάδες από Ελλάδα, Κύπρο και Ομογένεια, 9000 περίπου μαθητές και 1140 μαθητικές δημιουργίες.
Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε τους παραπάνω μαθητές του Γενικού Λυκείου Ματαράγκας για την ενεργή και ενθουσιώδη συμμετοχή τους εκπαιδευτικούς Ταμπάκη Ευγενία, ΠΕ02, Γκόρπα Μαγιούλα, ΠΕ02, Γρέντζελου Ευγενία, ΠΕ02, καθώς επίσης και τον Διευθυντή του Σχολείου Ζέλο Ιωάννη, ΠΕ01 για την αμέριστη και αδιάκοπη συμβολή τους στα εκπαιδευτικά δρώμενα. Η εκπαιδευτική κοινότητα έχει πάντα ανάγκη από αγωνιστές και οραματιστές εκπαιδευτικούς που τιμούν το λειτούργημά τους και με δράσεις πέραν του “ελάχιστου δυνατού” !

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΛ ΜΑΤΑΡΑΓΚΑΣ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

 

 

PROJECT ΒΡΑΒΕΙΟ Τίτλος ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ
         1.           Δευτεροβάθμια εκπαίδευση 2ο Για πε μας έναν τραγωδίαν ΓΕΛ Ματαράγκας Αιτωλοακαρνανίας Ταμπάκη Ευγενία

Γκόρπα Μαγιούλα

Γρέντζελου Ευγενία

6

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.