Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021

Διακρίσεις για αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ

Διακρίσεις για αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Μεσολογγίου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ

Την 9η θέση κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κάνοε – Καγιάκ που διεξήχθη στη λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας Μεσολογγίου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο (4-5 Αυγούστου) ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου, με τους αθλητές του να κατακούν ένα ασημένιο και δύο χάλκινα μετάλλια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ομίλου αναφέρει τα εξής:

Αυλαία για τα Πανελλήνια πρωταθλήματα ανάπτυξης canoe kayak & SUP. Οι αγώνες έγιναν στις 4-5 Αυγούστου στην λιμνοθάλασσα της Κλείσοβας Μεσολογγίου και διοργανώθηκαν από την ΕΟΚΚ, το ΝΟΜεσολογγίου και τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου. Έλαβαν μέρος περίπου 300 αθλητές από 18 σωματεία της Ελλάδας και αντιπροσωπεία από την Κύπρο.

Στα Πρωταθλήματα αγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες από 8 έως 14 ετών. Πρωταθλητής σύλλογος στο κάνοε και καγιάκ αναδείχθηκε ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων με 178 β. και ακολούθησαν ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος με 126 β., ο Ναυτικός Όμιλος Πόρου Τροιζηνίας με 112,5, ο Γυμναστικός Ναυτικός Όμιλος «Σαλαμίνα» με 106,5 και ο Ναυτικός Όμιλος Χαλκίδας με 76 β. Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων ξεχώρισε και στο Sup. Οι αθλητές και οι αθλήτριές του κατέκτησαν έξι χρυσά, έξι ασημένια και δύο χάλκινα. Ακολούθησαν ο Ολυμπιακός με 2-2-8, ο Ναυτικός Αθλητικός Σύνδεσμος με 2-2-0 και ο Ναυτικός Όμιλος Λήμνου με 2-0-0.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μεσολογγίου συμμετείχε με 10 αθλητές και κατέλαβε την 9η θέση στο κάνοε καγιάκ, την καλύτερη έως τώρα, με 1 ασημένιο και 2 χάλκινα μετάλλια (Στεργιάκης Αλέξανδρος 2ος στο C1 1000m ΠΑ και ο Διαμμαντόπουλος Νικόλας 3ος στα 200 & 1000m Κ1 ΠΑ). Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αθλητές του ΝΟΜ έλαβαν μέρος σε 10 τελικούς. Η λιμνοθάλασσα το Σάββατο 4/8 για άλλη μια φορά αποδείχτηκε ότι είναι ο ιδανικός θαλάσσιος στίβος για αυτές τις ηλικίες μιας και οι αγώνες έγιναν με ανατολικό άνεμος εντάσεως 3-4 μποφόρ.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας , τους φίλους, τους εθελοντές που βοήθησαν στην προετοιμασία και κατά την διάρκεια των αγώνων. Επίσης ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία κάνοε καγιάκ για την συνεργασία, τον Δήμο ΙΠ Μεσολογγίου για την συνδρομή του ως συνδιοργανωτής, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την στήριξη, την τροχαία Μεσολογγίου, το ΕΚΑΒ και την ΕΟΕΔ Μεσολογγίου. Φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε τους παρακάτω χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθεια τους: ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΛΥΚΕΣ ΑΕ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΛΥΜΠΕΡΤΥ», ΓΕΦΥΡΑ ΑΕ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «ΘΕΟΞΕΝΙΑ», CAFÉ BAR RESTAURANT «ΑΛΑΤΙΕΡΑ», ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, CAFÉ BAR RESTAURANT «ΖΕΦΥΡΟΣ», ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ», ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ», CAFÉ BAR «TZENIO», CAFÉ BAR «NAMA», ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΣ», ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ «ΜΕΛΑΧΡΗΣ», ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ», CAFÉ BAR RESTAURANT «ΠΕΛΛΑΔΑ», CAFÉ DELIVERY «MAKOO», CAFÉ DELIVERY «6oz», ΝΕΠΑ «YACHTING IONIAN», ΝΕΡΑ «ΒΙΚΟΣ» & «X DREAM WATER ACTION» ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ. Σας περιμένουμε στο επόμενο αθλητικό μας ραντεβού την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου , στον 5ο Κολυμβητικό διάπλου στην Τουρλίδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.