Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2020

Οι διακριθέντες του Εκδρομικού Τουρνουά Μπριτζ του Δήμου Αγρινίου στη Λευκάδα

spo-tournoua-briz (1)


Με πολλές συμμετοχές, πολύ καλές αγωνιστικές συνθήκες και εξαιρετικό κλίμα από τους συμμετέχοντες πραγματοποιήθηκε το Εκδρομικό Τουρνουά που διοργάνωσε ο όμιλος Μπριτζ της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Αγρινίου στη Λευκάδα από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου 2017.

Έντεκα ομάδες αγωνίστηκαν στην ενότητα Open ενώ στα ζεύγη υπήρχαν 14 συμμετοχές στην ενότητα Open και 15 στην ενότητα 1-6. Συνολικά πήραν μέρος περίπου 70 αθλητές από Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ιωάννινα, Λευκάδα και Αγρίνιο.

Ο όμιλος της ΚΕΔΑ συμμετείχε με 22 αθλητές και πέτυχε σημαντικές διακρίσεις κατακτώντας συνολικά επτά κύπελλα και πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση. Συγκεκριμένα:

Στους αγώνες ομάδων:
Δεύτερη θέση στις ομάδες Open με τους Καλοφώνου Ευαγγελία (που αγωνίστηκε με αθλήτρια των Αθηνών), Νεοφώτιστο Θεόδωρο και Σκαβάρα Δημήτριο.
Τρίτη θέση στις ομάδες Open με τους Μερίτση Άνθιμο, Τσοβόλα Σπύρο, Τσάμη Χρήστο και Αναγνωστό Κων/νο.
Πρώτη θέση στις ομάδες 1-6 (υποενότητα της Open) με τους Χαρατσάρη Κων/νο, Παπαγεωργίου Κων/νο, Τασόπουλο Σωκράτη και Σταμάτη Κων/να.

Στους αγώνες ζευγών Open:
Νίκη στην πρώτη ημερίδα με τους Νεοφώτιστο Θεόδωρο και Σκαβάρα Δημήτριο.
Νίκη στην δεύτερη ημερίδα με τους Παππά Κων/νο και Γκουρνέλο Αντρέα.
Νίκη στην τρίτη ημερίδα με τους Μερίτση Άνθιμο και Τσοβόλα Σπύρο.
Πρώτη θέση στην υποενότητα 1-9 με τις Φραγκούλη Αμαλία και Καλοφώνου Ευαγγελία.

Στους αγώνες ζευγών 1-6:
Πρώτη θέση στη συνολική κατάταξη με τους Κώτση Δήμητρα και Αραπογιάννη Αντρέα.
Νίκη στην τρίτη ημερίδα με τον Παπαγεωργίου Κων/νο (που αγωνίστηκε με αθλητή των Ιωαννίνων).

Αξίζουν συγχαρητήρια και στους πρωτοεμφανιζόμενους Χατζητσοπάνη Κρυσταλία, Μπανιά Γεώργιο αλλά και στους Ποσοτίδου Μαρία, Τσέλιο Παναγιώτη που κατόρθωσαν να ξεπεράσουν αθλητές μεγαλύτερων κατηγοριών και στους δύο αγώνες, ζευγών και ομάδων.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΚΕΔΑ, για μία ακόμη φορά ο όμιλος μπριτζ, ως πρεσβευτής της ΚΕΔΑ αλλά και του Αγρινίου γενικότερα, εκπροσώπησε επάξια την πόλη και έβαλε τα θεμέλια για μια επιτυχημένη διοργάνωση του Περιφερειακού Πρωταθλήματος Δυτικής Ελλάδος που έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει το 2018.

spo-tournoua-briz (2)

spo-tournoua-briz (3)

spo-tournoua-briz (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.