Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Διαμαντάκος: πετυχημένη η πορεία του ΑΟ Αγρινίου

Διαμαντάκος: πετυχημένη η πορεία του ΑΟ Αγρινίου

Απολογισμό της σεζόν που έληξε για τον ΑΟ Αγρινίου στην Α2 έκανε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος .
«Σχετικά με την πορεία μας αντικειμενικά κρίνεται επιτυχημένη. Δεν είναι μόνο η όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και η καθολική αποδοχή των αντιπάλων μας ως προς τη δυναμικότητα και αγωνιστικότητα της ομάδας μας, που αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά“, αναφέρει ο Γιάννης Διαμαντάκος.

Για το φετινό πρωτάθλημα και την πορεία της ομάδας  : “Καταρχάς θα ήθελα να συγχαρώ τόσο την ομάδα του Χαρίλαου Τρικούπη για την ανάδειξή της ως πρωταθλήτρια και την άνοδό της στην Α1 όσο και την ομάδα του Διαγόρα Δρυοπιδέων για την έξασφάλιση του δεύτερου εισιτηρίου που επίσης οδηγεί στην Α1.
Παράλληλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και όλους τους αθλητές που βρεθήκαμε αντίπαλοι, για την προσπάθεια που έκαναν και για το γεγονός ότι καταφέραμε να έχουμε ένα αρκετά ανταγωνιστικό και αμφίρροπο πρωτάθλημα μέχρι τη διακοπή του.
Δυστυχώς το πρωτοφανές γεγονός της πανδημίας μας ανάγκασε να δώσουμε ένα άδοξο τέλος και εύχομαι αυτή να ήταν η πρώτη και τελευταία φορά που συνέβη κάτι τέτοιο.
Πέραν αυτού του γεγονότος όμως, θεωρώ πως η αναπάντεχη, άδικη και ξαφνική απώλεια του συναδέλφου Δημήτρη Γκίμα ήταν αυτή που δυστυχώς στιγμάτισε τη μπασκετική κοινότητα. Εύχομαι το πάθος του και η αγάπη του για το μπάσκετ και την προπονητική, όχι μόνο να μνημονεύεται, αλλά να αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους μας.
Σχετικά με την πορεία μας αντικειμενικά κρίνεται επιτυχημένη. Δεν είναι μόνο η όγδοη θέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά και η καθολική αποδοχή των αντιπάλων μας ως προς τη δυναμικότητα και αγωνιστικότητα της ομάδας μας, που αποτελεί την καλύτερη αναγνώριση για τη δουλειά και την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά”.

Για την προσπάθεια που έγινε όλη τη χρονιά και την εμπειρία της συμμετοχής στην Α2: “Σα νεοφώτιστη ομάδα στην αρχή της χρονιάς είχαμε μακρύ δρόμο να διανύσουμε. Ωστόσο η όρεξη και το πάθος των παιδιών σε συνδυασμό με την αποδοχή και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, έκαναν την κάθε στιγμή ιδιαίτερη. Νομίζω ότι οι αγώνες κάθε δεύτερο Σάββατο στο ΔΑΚ Αγρινίου, αποτελούσαν ένα ιδιαίτερο γεγονός για την πόλη του Αγρινίου και τους φίλους της ομάδας. Σίγουρα το πρόσημο είναι θετικό και οι προσδοκίες πλέον ακόμα μεγαλύτερες, διότι σημασία έχει η συνέπεια και η συνέχεια. Αυτό χαρακτηρίζει την κάθε ομάδα”.

Για την επόμενη μέρα της ομάδας: “Δεν είναι δική μου αρμοδιότητα να μιλήσω για την επόμενη μέρα του Συλλόγου. Δυστυχώς το τέλος της φετινής σεζόν είχε αρκετά θέματα, όπως ήδη έχω πει σε πρόσφατη συνέντευξή μου. Σχετικά με την παραμονή μου ή όχι – όπως προείπα – έχω τοποθετηθεί και δε χρειάζεται αυτή τη στιγμή να προσθέσω κάτι. Στον επίλογο της φετινής προσπάθειας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά για τη συνεργασία, καθώς εκτός από τα αγωνιστικά αποτελέσματα επέδειξαν ήθος και σεβασμό προς το Σύλλογο και την Πόλη, ενώ προς το τέλος δε μπορώ να μην υπογραμμίσω την αυταπάρνησή τους παρά τα όποια προβλήματα. Θα ήθελα παράλληλα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του τεχνικού και ιατρικού επιτελείου της ομάδας για την άψογη συνεργασία. Και βέβαια ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς κάθε φίλο της ομάδας του Α.Ο. Αγρινίου για τη στήριξη και την αγάπη που προσέφεραν στην ομάδα και σε μένα προσωπικά σε όλο αυτό το ταξίδι από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ έως και την παρθενική μας συμμετοχή στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Να είστε όλοι καλά”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.