Τετάρτη, Ιανουάριος 23, 2019

Διαμαρτυρία στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου για τα διόδια

Δυναμική κινητοποίηση, με αίτημα τη μείωση των διοδιών διέλευσης, πραγματοποιήθηκε από κατοίκους του δήμου Ναυπακτίας το πρωί του Σαββάτου στο κατάστρωμα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου .

Οι κάτοικοι «πάτησαν» για πρώτη φορά γέφυρα και με μια δυναμική παρουσία , με αφορμή την  φιλοτελική έκθεση που ξεκινά σήμερα στον εκθεσιακό χώρο της εταιρείας από φιλοτελικούς συλλόγους και την περιφερειακή διοίκηση των ΕΛΤΑ, απαιτούσαν την μείωση των διοδίων της γέφυρας.Στο χώρο υπήρχε και παρουσία αστυνομικής δύναμης η οποία ωστόσο δεν χρειάστηκε σε καμία περίπτωση.

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι Ναυπακτίας Σιαμαντάς,Κοτσανάς και Σύψας ενώ δε έλειψαν και οι μικροεντάσεις με καλεσμένους της εκδήλωσης που προσέρχονταν στην εκδήλωση.Αξίζει να αναφερθεί ότι ,υπό την πίεση των παρευρισκόμενων,ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας Κ.Σπαρτινός υποχρεώθηκε να αποχωρήσει ενώ λίγο πριν την έναρξη των εγκαινίων της έκθεσης οι κάτοικοι αποχώρησαν ειρηνικά.

nafpaktianews.gr

gefira (1) gefira (2) gefira (3) gefira (4)

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ευπαθής ρομά

    Εγώ ακολουθώ στο φβκ τη γέφυρα και αισθάνομαι πολύ όμορφα που τα λεφτά μου πιάνουν τόπο.

    Τί είναι τα 13.50 μπροστά στις όμορφες φωτογραφίες που ανεβάζουν με ηλιοβασιλέματα και αγώνες run Greece κτλ; Πώς θα πληρωθούν οι υπάλληλοι; Θα σας άρεσαν φθηνότερα διόδια και αυτόματα μηχανήματα όπως στην Ιονία;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.