Πέμπτη, Φεβρουάριος 21, 2019

Διαμαρτυρία της ΟΑΣ στο Δασαρχείο Αμφιλοχίας

oas

H Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας οργανώνει παράσταση διαμαρτυρίας , την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί ,στο Δασαρχείο Αμφιλοχίας. Η ανακοίνωση:
Με αφορμή την υπολειτουργία του Δασαρχείου Αμφιλοχίας που επανειλημμένος έχουμε επισημάνει, στο οποίο υπάγονται πάνω από 1000 κτηνοτρόφοι της ευρύτερης περιοχής. Η οποία έχει ως αποτέλεσμα να εκκρεμούν εκατοντάδες αιτήσεις για τον αποχαρακτηρισμό για την ίδρυση και λειτουργιά των σταβλικών εγκαταστάσεων με συνέπειες και στα προγράμματα βιολογικής κτηνοτροφίας και γενικότερα στην δραστηριότητα των κτηνοτρόφων.
Η πολιτεία συνεχίζει να αδρανεί παρά τις διαμαρτυρίες της Ομοσπονδίας μας και κτηνοτρόφων της περιοχής θυμίζοντας μας για άλλη μια φορά ποιους αφορά η «δίκαιη ανάπτυξη» που τόσος λόγος γίνεται τελευταία.
Γι αυτούς τους λόγους καλούμε τους κτηνοτρόφους της περιοχής να συμμετέχουν στην παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 11.00 το πρωί στο Δασαρχείο Αμφιλοχίας.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. james

    Η πολιτεία οφείλει να λύσει το θέμα αυτό σε μία νύχτα. Είναι απλό, η πολιτεία νομοθετήσει και να καθορίσει ακριβώς 1, 2, 3 δικαιολογητικά που χρειάζονται και αν το Δασαρχείο δεν απαντήσει σε τρεις μήνες από την υποβολεί της αίτησης μετά των δικαιολογητικών να θεωρείται θετική απάντηση και η αρμόδια υπηρεσία να εκδίδει την άδεια για τον σταύλο. Αν δε μετά προκύψει οποιοδήποτε θέμα ο αρμόδιος Δασάρχης να φέρει εξ ολοκλήρου την ευθύνη (ποινικές και αστυκές) ¨ετσι λύνονται τα θέματα κύριοι βουλευτές και κύριε Υπουργέ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.