Πέμπτη, 29 Ιουλίου, 2021

Διανομή τροφίμων και κρέατος για τα Χριστούγεννα σε 70 οικογένειες στην Αγία Τριάδα Αγρινίου (φωτο)

Διανομή τροφίμων και κρέατος για τα Χριστούγεννα σε 70 οικογένειες στην Αγία Τριάδα Αγρινίου (φωτο)

Ανακοίνωση εκ του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδας Αγρινίου σχετικά με τη διανομή τροφίμων και κρέατος σε 70 οικογένειες ενόψει της εορτής των Χριστουγέννων:

Με τη Χάρη και τη βοήθεια του Θεού την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος Αγρινίου σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος διένειμε τρόφιμα και κρέας σε 70 οικονομικά αδύναμες οικογένειες, εν όψει της εορτής των Χριστουγέννων.

Μέσα στα πλαίσια των ποιμαντικών δράσεων της ενορίας μας είναι και η έμπρακτη συμπαράσταση και αλληλεγγύη στους δοκιμαζόμενους από την οικονομική δυσπραγία συνανθρώπους μας. Για το λόγο αυτό, κάθε μήνα η Φιλόπτωχος Διακονία του Ι.Ν. Αγίας Τριάδος σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γυναικών Αγίας Τριάδος τροφοδοτούν με τα τρόφιμα του μήνα 70 οικογένειες. Η διανομή γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια.

Η συλλογή των τροφίμων μακράς διαρκείας γίνεται καθημερινά στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος και όποιος μπορεί να προσφέρει βοήθεια και να γίνει αρωγός σε αυτή την προσπάθεια, η οποία γίνεται προς δόξα Θεού και για την ανακούφιση των πασχόντων αδερφών μας, μπορεί να απευθύνεται στον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχιμ. π. Νεκτάριο Τριάντη.

Εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας σε όλους εκείνους οι οποίοι βοηθούν στο φιλανθρωπικό έργο της ενορίας μας!

Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα με τον Χριστό στην καρδιά μας!

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.