Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου, 2021

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Από το Γραφείο της Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικών Δομών του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Ευαγγελίας Τσέλιου – Παναγοδήμου γίνεται γνωστό:

«Το Αυτοτελές  Τμήμα Κοινωνικής  Προστασίας  Παιδείας  & Πολιτισμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου μέσω της Δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  που λειτουργεί στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης» προέβη την Πέμπτη 30 Αυγούστου, σε διανομή τροφίμων σε 100 περίπου οικογένειες , εγγεγραμμένες στο μητρώο ωφελούμενων της Δομής με την παρουσία της εντεταλμένης συμβούλου Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Τσέλιου Ευαγγελίας.    Μοιράστηκαν  είδη τροφίμων  μακράς διάρκειας  που συγκεντρώθηκαν στην δράση «Εβδομάδα Αλληλεγγύης» που πραγματοποιήθηκε από 9-13 Ιουλίου στις μεγάλες αλυσίδες supermarket που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας (ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, MARKET IN, LIDL ΕΛΛΑΣ).

Τους  ευχαριστούμε όλους θερμά  για την συνδρομή τους και την υποστήριξη τους στο κοινωνικό έργο που έχει αναλάβει ο Δήμος μέσα από τις κοινωνικές Δομές του».

Σε μήνυμά του ο Δήμαρχος   Νίκος Καραπάνος αναφέρει: «Ο  Δήμος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου έχει αναπτύξει ένα ισχυρό «πλέγμα» κοινωνικών δομών, με στόχο την έμπρακτη υποστήριξη οικογενειών και συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.  Οι πρωτοβουλίες και οι  δράσεις όπως η «Εβδομάδα Αλληλεγγύης»  που διοργανώνονται, έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Οι συμπολίτες μας τις στηρίζουν, προσφέροντας πολύτιμη βοήθεια. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω για αυτό, όπως επίσης ευχαριστώ τις επιχειρήσεις που συνδράμουν τις δημοτικές δομές στο κοινωνικό έργο που επιτελείται από το Δήμο».

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.