Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διαψεύδουν τα σενάρια συνεργασίας ΣΚΑΪ και ALPHA

Διαψεύδουν τα σενάρια συνεργασίας ΣΚΑΪ και ALPHA

Δείτε τις ανακοινώσεις των δύο σταθμών, που απαντούν στις φήμες

imagehandlerΣε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων για μεταξύ τους συνεργασία προχώρησαν σήμερα τόσο ο ALPHA όσο και ο ΣΚΑΪ.

Αφορμή για τις ανακοινώσεις των δύο σταθμών αναφορικά με τις φήμες «τηλε-συμμαχίας» υπήρξαν όσα είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM περί συνεργασίας του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Κοντομηνά στο ίδιο κανάλι.

Πρώτος ο ALPHA, λοιπόν, έσπευσε να βγάλει ανακοίνωση διάψευσης, επισημαίνοντας τα εξής: «Ο Alpha διαψεύδει όλες τις φήμες περί συνεργασίας, εντός της Ελλάδας, με άλλους μιντιακούς ομίλους ή επιχειρηματίες – επενδυτές. Ο Alpha εξακολουθεί να πορεύεται αυτόνομος και δυνατός, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα. Για οποιαδήποτε εξέλιξη σε σχέση με το μέλλον του, θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον ίδιο τον σταθμό».

Σε ανάλογο μήκος κύματος ήταν η ανακοίνωση που ήρθε και από τον ΣΚΑΪ: «Ο ΣΚΑΪ, μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του στο διαγωνισμό και την ανακήρυξή του ως οριστικού υπερθεματιστή για τα επόμενα 10 χρόνια, πορεύεται αυτοτελώς και σχεδιάζει τα επόμενα βήματά του στο νέο τηλεοπτικό περιβάλλον».

protothema.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.