Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Διάρρηξη στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αγρινίου, αποκαλύπτει η παράταξη Τραπεζιώτη

Διάρρηξη στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Αγρινίου, αποκαλύπτει η παράταξη Τραπεζιώτη

Ποια τα αιτήματα της στην Αστυνομία και τον δήμο Αγρινίου DSCN0594Διάρρηξη πραγματοποιήθηκε την περασμένη νύχτα στο υπό κατασκευή –ολοκλήρωση κλειστό γυμανστήριο στην αερογέφυρα του Αγρινίου. Η είδηση αυτή έγινε γνωστή από τη δημοτική παράταξη του Δ.Τραπεζιώτη «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση».
Συγκεκριμένα άγνωστοι δράστες , αφού άνοιξαν σπάζοντας την κλειδαριά, την πόρτα της περίφραξης εισήλθαν στον προαύλιο χώρο , και στη συνέχεια σπάζοντας τη τζαμαρία της εξώπορτας του σταδίου, εισήλθαν στους εσωτερικούς χώρους.
Το μέλος της παράταξής «Αγρίνιο Ανατροπή Τώρα-Πολίτες σε Δράση» και δημοτικός σύμβουλος Σταύρος Καμμένος, ο οποίος είχε ραντεβού με τον εργολάβο κατασκευαστή του γυμναστηρίου προκειμένου να ενημερωθεί από αυτόν για την πορεία των εργασιών που αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα δεδομένου ότι τακτοποιήθηκαν όλες οι οικονομικές εκκρεμότητες, φτάνοντας στο χώρο διαπίστωσε τη διάρρηξη, και ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον κατασκευαστή , προκειμένου να ειδοποιηθεί και η αστυνομία, η οποία και ενημερώθηκε.
Το ευτύχημα είναι πως εκτός από τις ζημιές στις δυο πόρτες δεν προκύπτει να έχει αφαιρεθεί κάτι άλλο σημαντικό ενώ η διάρρηξη αυτή είναι η τρίτη κατά σειρά. Καθώς αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να τοποθετηθούν τόσο οι μπασκέτες όσο και οι πάγκοι και ο εξοπλισμός για το βόλεϊ, που κοστίζουν πολλά χρήματα και επειδή μέχρι να παραδοθεί το κλειστό στάδιο στο Δήμο Αγρινίου υπάρχει κενό και αδυναμία για τη φύλαξή του, η παράταξη του Δ.Τραπεζιώτη δημοσίως- εμ ανακοίνωση- απευθύνεται:
α)Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας , ζητώντας από τους υπευθύνους να πυκνώσουν , όσο είναι δυνατόν, τις περιπολίες ανδρών τους στη συγκεκριμένη περιοχή, αποτρέποντας έτσι νέες διαρρήξεις και ζημιές στο νεόδμητο στάδιο. Για το λόγο αυτό καταθέτει άμεσα γραπτό αίτημα προς την Αστυνομική Δ/νση Ακαρνανίας
β) Στον Δήμο Αγρινίου, ώστε σε συνεργασία με τον εργολάβο-κατασκευαστή , για το λίγο διάστημα που απομένει μέχρι την παράδοση του σταδίου να διερευνήσουν τη δυνατότητα να υπάρξει φύλαξη, τουλάχιστον κατά τις νυχτερινές ώρες, ολοκληρώνοντας παράλληλα όλες τις εργασίες που απαιτούνται για την ηλεκτροδότηση και τον ηλεκτροφωτισμό του σταδίου και των γύρω δρόμων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανδρικές Κομμώσεις "ΚΟΥΡΗΤΑΣ"

    Ποιος τα σχολιάζει όλα;
    Εσύ για πάνελ πρωινάδικου έκανες.
    Καλή σταδιοδρομία με την Τατιάνα και το Μένιο.

  2. Άκης Ροδίτης

    Εσύ δεν κάνεις για τίποτα όμως! Μόνο να έρπεσαι προς τα ΠασοκοΑριστερά. Να κάνεις το μαντρόσκυλο περιμένοντας το ξεροκόμματο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.