Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Διάσπαρτα στην Αιτωλοακαρνανία τα τέσσερα χθεσινά κρούσματα  

Διάσπαρτα στην Αιτωλοακαρνανία τα τέσσερα χθεσινά κρούσματα  

Μειωμένα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες αλλά σε υψηλό επίπεδο παρέμειναν χθες τα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα,  ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 715 νέες επιβεβαιωμένες περιπτώσεις κατανέμοντας μάλιστα τέσσερα κρούσματα στην Αιτωλοακαρνανία.

Μάλιστα η…είδηση είναι πως κανέναν από αυτά δεν είναι στην πόλη του Αγρινίου. Αλλοδαπός στα Καλύβια, αλλοδαπή στη Ναύπακτο, νεαρός με μόνιμη κατοικία στην περιοχή της Βόνιτσας και ένας άνδρας σε χωριό της ενότητας Αιτωλικού του δήμου Μεσολογγίου είναι οι περιπτώσεις που δείχνουν τη διασπορά στο νομό.

Δωρεάν τεστ στο Αγρίνιο 

Σημειωτέον παράλληλα πως απο σήμερα, Τρίτη 27/10/2020 και καθημερινά από 8:30πμ έως 10:00πμ,  η Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) Αγρινίου θα παραβρίσκεται στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Αγίου Δημητρίου για την διενέργεια δωρεάν PCR τεστ μοριακής ανίχνευσης για τον Κορωνοϊό .

Το τεστ απευθύνεται σε πολίτες που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα (πυρετό, βήχα, πονόλαιμο κ.α), καθώς τα άτομα με συμπτώματα θα πρέπει να απευθύνονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας αυστηρά τα προτεινόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, διατήρηση ασφαλών αποστάσεων) και να προσκομίζουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ το ΑΜΚΑ τους διευκολύνοντας το έργο της ΚΟΜΥ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.