Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021

«Διατηρητής απόστασης» για τον κορωνοϊό made in Agrinio!

«Διατηρητής απόστασης» για τον κορωνοϊό made in Agrinio!

Μην πείτε ότι δεν έχουμε προειδοποιήσει ότι ο κορωνοϊός παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για την περιοχή μας (σ.σ. ειδικά από την στιγμή που δεν έχουμε σχεδόν καθόλου κρούσματα και μπορούμε να το γυρνάμε στην πλάκα!).

Μετά τις εκπληκτικές προοπτικές που ανοίγονται για τον καλοκαιρινό τουρισμό στο Αγρίνιο- λόγω ζέστης και υγρασίας που δεν ανέχεται ούτε κορωνοϊός-, να που ένας συνταξιούχος δάσκαλος από τα μέρη μας, συγκεκριμένα από την Λεπενού, κατεβάζει μεγάλη πατέντα που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα σε ότι αφορά την κοινωνική αποστασιοποίηση!

Όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στο  πρόκειται για μια μοναδική κατασκευή με την οποία κυκλοφορεί στο χωριό, που εμποδίζει οποιαδήποτε επαφή σε κοντινή απόσταση και γλιτώνει από περιπέτειες. Εντάξει, πλην της πιθανότητας σε κανένα στενό δρομάκι του χωριού να σκαλώσεις και να πρέπει να σε βγάλουν…

Η ιδέα έχει φέρει ήδη ενθουσιασμό στην ευρύτερη περιοχή αλλά δεν γνωρίζουμε αν δέχεται παραγγελίες ο συνταξιούχος δάσκαλος για την εφεύρεσή του που διαθέτει και ένα όνομα “Διατηρητής απόστασης” που θα σκίσει αν ποτέ αποφασίσει να την βγάλει στην αγορά.

(Πάντως, οι βόλτες που κάνει ο παλαιός εκπαιδευτικός, πέρα από την πλάκα του, λειτουργούν και ψυχοθεραπευτικά αφού ξορκίζουν το κακό. Κι αυτό είναι σπουδαίο…)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.