Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Μια επικίνδυνη διάβαση πεζών

Μια επικίνδυνη διάβαση πεζών

Συνεχείς ενημερώσεις στην Τροχαία Αγρινίου, έχει πραγματοποιήσει εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα αναγνώστης του agrinionews.gr σχετικά με την επικινδυνότητα της διάβασης  πεζών που βρίσκεται μεταξύ των φαναριών του Αγίου Δημητρίου και του εργοστασίου της Agrino, πάνω στην εθνική οδό που διέρχεται την πόλη.

Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, η Τροχαία έκανε αυτοψία στην εν λόγω διάβαση(λίγα μέτρα από τα κεντρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης) στην Εθνική οδό Αγρινίου – Ιωαννίνων κι επιβεβαίωσε την  επικινδυνότητα που υπάρχει.

Στο σημείο σημειώνονται μεγάλες ταχύτητες των οχημάτων, δεν υπάρχει  σήμανση στο οδόστρωμα, οι σηματοδότες συχνά δεν λειτουργούν ενώ είναι πολύ συχνή η διάβαση πεζών κατά ομάδες, με παιδικά καρότσια, ψώνια κλπ.

Ο πολίτης υποστηρίζει πως έχει ενημερώσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με υπόδειξη της Τροχαίας Αγρινίου, αναμένοντας απάντηση για το τι κινήσεις  πρόκειται να ξεκινήσουν για την επίλυση του προβλήματος. «Είναι σίγουρο πως θα έχουμε θανατηφόρο ατύχημα και τότε ποιός θα αναλάβει τις ευθύνες και τις τραγικές συνέπειες;», διερωτάται εύλογα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Avonimos

    Κάποτε εκεί υπήρχε υπόγεια διάβαση αλλά την εκλησαν

  2. ΠΑΝΟΣ ΒΛΑΧΟΣ

    Δεν το γνωρίζω αυτό. Χρειάζεται όμως επειγόντως η κατασκευή Πεζογέφυρας με ανάλογη εξυπηρέτηση Α.Μ.Ε.Α. Η “Διάβαση” αυτή είναι ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΘΑΝΑΤΟΣ. ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ. ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ… θΑ ΠΕΡΙΜΈΝΩ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΗ και θα ενημερώσω τον ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.