Παρασκευή, 1 Ιουλίου, 2022

Διαξιφισμοί στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για το κόστος της συναυλίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Διαξιφισμοί στο δήμο Ακτίου-Βόνιτσας για το κόστος της συναυλίας της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

Η Πάλαιρος ετοιμάζεται να υποδεχτεί την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για μια συναυλία στις 2 Αυγούστου αλλά η δημοφιλής τραγουδίστρια προκαλεί συζητήσεις πριν ακόμη έρθει στα μέρη μας.

Για την ακρίβεια η κουβέντα γίνεται για το κόστος της συναυλίας που αποτελεί αντικείμενο αντιπαράθεσης στα δρώμενα του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.

Την πυροδότησε την αντιπαράθεση η ανάρτηση του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Παξινού που έκανε λόγο για ποσό 25800€.

«Η πολιτική του ρωμαϊκού ” άρτον και θεάματα” βρίσκει απήχηση και στις μέρες μας. Με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25800€ ο Δήμος μας θα μας διασκεδάσει με την εξαίρετη, κατά τα άλλα, καλλιτέχνιδα! », ανέφερε συγκεκριμένα ο κ. Παξινός.

Την αναφορά αυτή δεν άφησε αναπάντητη ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας Παντελής Αποστολάκης. Με μακροσκελή δική του ανάρτηση έκανε λόγο για παραπλανητική δήλωση και ασχετοσύνη.

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη, το τελικό κόστος της συναυλίας συμπολίτες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας είναι της τάξης των 15.483,84 . Από τα οποία τα 5400 είναι από χορηγίες επιχειρήσεων της Παλαίρου. Το ποσό θα είναι ακόμη μικρότερο μετά την πώληση των «λαϊκών εισιτηρίων» των 8 ευρώ, προσθέτει

Όσο αφορά την αναμόρφωση του προϋπολογισμού που αναφέρει ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Παξινός , ο κ. Αποστολάκης λέει πως πράγματι έγινε και δημιουργήθηκε κωδικός δαπάνης για την συναυλία  ύψους 25800 (συμπεριλαμβάνονται και οι δωρεές 5400 ευρώ) αλλά «το ποσό αυτό  δεν καταναλώνεται πάντα όλο».

Σύμφωνα με τον κ. Αποστολάκη η συναυλία διαφημίζει την αναπτυσσόμενη Πάλαιρος και έχει χαμηλό αντίτιμο εισιτηρίου για να μπορεί ο κόσμος να την παρακολουθήσει οικονομικά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.