Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Οι δίδυμοι από το Αγρίνιο που εισάγονται στην ίδια σχολή!

Οι δίδυμοι από το Αγρίνιο που εισάγονται στην ίδια σχολή!


Στην οικογένεια Βίτσα από το Αγρίνιο, η χαρά είναι διπλή, αφού ο Δημήτρης  και ο Κωνσταντίνος, τα δίδυμα αδέλφια, πέρασαν στην ίδια Πολυτεχνική Σχολή.

Οι 18χρονοι δίδυμοι, από το απόγευμα της Δευτέρας που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, δεν σταματούν να δέχονται συγχαρητήρια από γνωστούς και φίλους, αφού όχι μόνο πέτυχαν στο Πολυτεχνείο αλλά και στη σχολή ακριβώς που ήθελαν. Και η επιθυμία των διδύμων ήταν κοινή!

Στόχος τους, που τελικά επετεύχθη, ήταν η είσοδός τους στη Σχολή Πολιτικών-Μηχανικών στην Πάτρα. O Κωνσταντίνος, μιλώντας στο agrinionews.gr, παραδέχεται πως το επάγγελμα του πατέρα του, Νίκου, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να αγαπήσουν ότι έχει να κάνει με το κατασκευαστικό κομμάτι.

Το ίδιο επισημαίνει και ο Δημήτρης «Ο πατέρας μας σπούδασε κι εκείνος στην Πάτρα, στη σχολή Ηλεκτρολόγων-Μηχανικών και σίγουρα αυτό μας επηρέασε. Όμως από μικρός θυμάμαι να με ενθουσιάζει ό, τι έχει να κάνει με κατασκευές», λέει.

Ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης, κάνουν λόγο για μια χρονιά δύσκολη, που όμως με συστηματική μελέτη και πρόγραμμα, ολοκληρώθηκε ομαλά, ενώ εξηγούν πως μέχρι το Γυμνάσιο μελετούσαν για τα μαθήματα του σχολείου μαζί, στη συνέχεια όμως ο κάθε ένας χρειάζονταν τον χώρο του. Τα αδέρφια Βίτσα, συνοδοιπόροι στην εμπειρία που λέγεται πανελλαδικές εξετάσεις, συμμαθητές στο 3ο Γενικό Λύκειο Αγρινίου και πλέον συμφοιτητές, ετοιμάζουν βαλίτσες για Πάτρα ως συγκάτοικοι για να βρουν το νέο τους φοιτητικό σπίτι…

Στη φωτό ο Δημήτρης Βίτσας (αριστερά) και ο Κωνσταντίνος Βίτσας (δεξιά)

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νικ.

    Μπράβο ρε παναιτωλικαρες !!!!!!!τα καλύτερα σας εύχομα…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.