Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Διέγραψε σύμβουλο του ο Γαλούνης

Διέγραψε σύμβουλο του ο Γαλούνης

galounisO Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης ανακοίνωσε σήμερα ότι η Δημοτική Παράταξη του, «Δυνατό Ξηρόμερο», συνήλθε εκτάκτως σήμερα 11/02/2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Κατάστημα προκειμένου να εξετάσει «την προσβλητική συμπεριφορά του Δημοτικού της Συμβούλου κ. Σόμπολου Απόστολου προς τον Δήμαρχο και τα μέλη της παράταξης στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε στις 11/02/2017».
Στη συνεδρίαση της παράταξης παρευρέθηκαν 14 μέλη της ενώ απόντες ήταν ο κ. Απόστολος Πανταζής (Δικαιολογημένος) και ο κ. Σόμπολος Απόστολος.
Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και η Δημοτική Παράταξη ,με ψήφους 13 υπέρ και έναν κατά(μειοψήφησε ο κ. Λυμπεράτος), έκανε δεκτή την εισήγηση του Δημάρχου και τη Διαγραφή του Δημοτικού Συμβούλου Απόστολου Σόμπολου από την παράταξη .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση Γαλούνη, η διαγραφή έγινε σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρ. 66 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ 87 Α’/7-6-2010). Ύστερα από την διαγραφή, ο κ. Σόμπολος, σύμφωνα με την παρ. 6 του παραπάνω νόμου εκπίπτει αυτοδίκαια από όλες τις επιτροπές τις οποίες έχει εκλεχθεί ως μέλος της παράταξης, και δεν μπορεί στο μέλλον να είναι μέλος του Προεδρείου ή της Οικονομικής Επιτροπής ή της Ποιότητας Ζωής ή σε οποιαδήποτε άλλη επιτροπή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.