Τετάρτη, Αύγουστος 21, 2019

Διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής της Αιτωλοακαρνανίας- Με Μπατζελή η συνέλευση στο Αγρίνιο

logo-kinima Χθες, Δευτέρα 18/06/2018, πραγματοποιήθηκαν στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και στον Αστακό Γενικές Συνελεύσεις των μελών του Κινήματος Αλλαγής. Έλαβαν χώρα με ικανοποιητική συμμετοχή και επιτυχία και με την παρουσία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
Η σχετική συνέλευση στο Θέρμο αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών ενώ σήμερα, Τρίτη 19/06/2018 και ώρα 19.00, θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνέλευση στη Βόνιτσα στην καφετέρια Παπαθανασίου στην παραλία.

Στις συνελεύσεις συζητήθηκε πρωτίστως το ζήτημα της οργάνωσης και της διαδικασίας εκλογών Συντονιστικών Γραμματειών των Δημοτικών Οργανώσεων στο χώρο της Αιτωλοακαρνανίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 από τις 8.00 έως τις 20.00 και ορίστηκαν τα μέλη των 3μελών Εφορευτικών Επιτροπών, ενώ ακολούθησε γενικότερη πολιτική συζήτηση και κατατέθηκαν οι πρώτες αιτήσεις υποψηφιοτήτων.

Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για όσους επιθυμούν λήγει την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 10 το βράδυ. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στα μέλη της Ν.Ε. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα εκδοθεί νέο Δελτίο Τύπου.

Υπενθυμίζεται από το Κίνημα Αλλαγής ότι την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί και η ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών στο Αγρίνιο και ώρα 20.00 στο ΙMPERIAL HOTEL με κεντρική ομιλήτρια την πρώην Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.

Καλούνται τα μέλη και οι φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.