Παρασκευή, 18 Ιουνίου, 2021

Διεξήχθησαν με επιτυχία στο Αγρίνιο τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων & Under 22 Ανδρών – Γυναικών

Διεξήχθησαν με επιτυχία στο Αγρίνιο τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων & Under 22 Ανδρών – Γυναικών

Με επιτυχία διεξήχθησαν στο Αγρίνιο ,μεταξύ 8 – 11 Οκτωβρίου, τα πανελλήνια πρωταθλήματα πυγμαχίας Νέων – Νεανίδων &Under 22 Ανδρών – Γυναικών τα οποία οργάνωσε ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου .Συνδιοργανωτές και υποστηρικτές αυτής της προσπάθειας ήταν η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Τα πρωταθλήματα διεξήχθησαν τηρώντας αυστηρά τόσο τα κριτήρια των υγειονομικών πρωτοκόλλων της χώρας όσο και τις προαιρετικές συστάσεις, με σκοπό την ενίσχυση της εμπιστοσύνης και ασφαλείας τόσο των αθλητών όσο και των πολιτών της πόλης .

«Αποδείξαμε ακόμα και σε αυτήν την δύσκολη περίοδο λόγω του COVID-19 ότι πειθαρχημένοι και σεβόμενοι τις υγειονομικές διατάξεις μπορούν να διοργανωθούν αθλητικά events με ασφάλεια. Ευχόμαστε στην επόμενη διοργάνωση να έχουμε κοντά μας και τους λάτρεις της πυγμαχίας», αναφέρει ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου

Ευχαριστεί παράλληλα θερμά την Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας, την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ειδικότερα τον περιφερειάρχη Φαρμάκη Νεκτάριο, τους αντιπεριφερειάρχες Λάμπρο Δημητρογιάννη και Κοροβέση Νικόλαο, τον Δήμο Αγρινίου για την παραχώρηση της αθλητικής εγκατάστασης και τους χορηγούς .

Ωστόσο, με νόημα, ο σύλλογος ευχαριστεί και « τους ελάχιστους κακοπροαίρετους που φρόντισαν χωρίς να το θέλουν να αναδείξουν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλαμε ώστε να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα».

Επίσης ο Πυγμαχικός Σύλλογος Αγρινίου-δια του Προπονητή Ευαγγελίου Δημήτρη και του εκπροσώπου του Κωνσταντίνο Ναστούλη-συγχαίρει τους μεταλιούχους αθλητές , Μπιτχάβα Παναγιώτη 63kgunder 22, Ναστούλη Αθανάσιο 81kgΝέων και Ράπτη Κων/νο 91kgΝέων, για την συμμετοχή τους και τις διακρίσεις που έφεραν στον Σύλλογο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.