Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Διευκρινήσεις του Απ.Ντίνου για Μελισσανίδη-Σαββίδη

Διευκρινήσεις του Απ.Ντίνου για Μελισσανίδη-Σαββίδη

Mεγάλη διάσταση έλαβαν οι αναφορές του προέδρου του λιμενικού ταμείου Απόστολου Ντίνου κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, με τηλεδιάσκεψη, του δημοτικού συμβουλίου Ξηρομέρου.

Μεταξύ άλλων λεγομένων του υποστήριξε πως μόνο ο Ηρακλής Αστακού, με αυτόν πρόεδρο, δεν «τα πήρε» από Μελισσανίδη και Σαββίδη όταν «αυτοί λαδώσανε όλα τα σωματεία».

Ο κ.Ντίνος σήμερα επανέρχεται και ζητά συγγνώμη για τις εκφράσεις του αυτές «με το λάθος περιεχόμενο», τονίζοντας πως δεν ήταν στις προθέσεις του να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψή τους.

Η δήλωση του κ. Ντίνου

Κύριοι,

Σχετικά με τα δημοσιεύματα που προβλήθηκαν στο αθλητικό τύπο, αλλά και σε διάφορα sites αναφερόμενα σε δηλώσεις μου οι οποίες έλαβαν χώρα κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με τηλεδιάσκεψη, του Δήμου Ξηρομέρου στις 19/12/2020 θα ήθελα να δηλώσω τα ακόλουθα. Προς της συνεδριάσεως υπήρξε μια ανακοίνωσή μου με την οποία διαφοροποιήθηκα με τις θέσεις της επιτροπή αγώνα κατά των χωροθετήσεων ιχθυοκαλλιεργειών στην περιοχή (ΠΟΑΥ – Περιοχή Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών).

Η διαφοροποίησή μου όμως αυτή έδωσε αφορμή σε διάφορους κακόπιστους να αφήσουν υπονοούμενα για τους λόγους της διαφοροποίησής μου. Κατά στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου λαμβάνοντας το λόγο προσπάθησα να εκφράσω την αγανάκτησή μου για τα υπονοούμενα που άφηναν προς το πρόσωπό μου και εν τη ρύμη του λόγου και σε πλήρη φόρτιση από τα σχόλια των προηγούμενων ημερών ανέφερα ότι « όταν ήμουν πρόεδρος του Ηρακλή Αστακού και ο Μελισανίδης και ο Σαββίδης λαδώσανε όλα τα σωματεία, το μοναδικό σωματείο που δε τα πήρε και έβαλε ανακοίνωση ήταν ο Ηρακλής Αστακού. Καταλάβατε ποιος είμαι εγώ.»

Με την παρούσα δήλωσή μου θέλω προς αποκατάσταση της αλήθειας να διευκρινίσω τα εξής:

Τον κο Σαββίδη και τον κο Μελισανίδη ουδέποτε συνάντησα ούτε ως ποδοσφαιρικός παράγοντας, ούτε ο αυτοδιοικητικός παράγοντας, ούτε ο επιχειρηματίας. Ουδέποτε είχα την οποιαδήποτε επικοινωνία σε προσωπικό επίπεδο, είτε τηλεφωνική ή έγγραφη και ότι ουδέποτε δέχθηκα κάποια πρόταση, θεμιτή ή αθέμιτη εκ μέρους των κ.κ. Σαββίδη ή/και Μελισανίδη προκειμένου να επηρεάσουν την ψήφο μου στις εκλογές του 2018 για την ανάδειξη προεδρείου της ΕΠΣΝΑ.

Θέλω επίσης να δηλώσω ότι λόγω έντονου εκνευρισμού χρησιμοποίησα τις αδόκιμες αυτές εκφράσεις οι οποίες έθιξαν την τιμή και την υπόληψη των κ.κ. Μελισανίδη και Σαββίδη προς τους οποίους είμαι πρόθυμος να παράσχω οποιαδήποτε διευκρίνιση απαιτηθεί εκ μέρους τους σχετικά με τις προθέσεις μου για την διατύπωση των ανωτέρω εκφράσεων.

Ζητώ συγγνώμη για τις εκφράσεις μου αυτές, με το λάθος περιεχόμενο, αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μου να προσβάλλω την τιμή και την υπόληψή τους.

ΑΣΤΑΚΟΣ 22/12/2020
Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΝΤΙΝΟΣ

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.