Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου, 2020

To διοικητικό συμβούλιο των Νοσοκομείων Αγρινίου- Μεσολογγίου ζητά την αποσύνδεση τους

nosokomeio4_550332693Κατά την πρόσφατη (6-3-2017) συνεδρίαση του ενιαίου Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλoακαρνανίας, συζητήθηκε η υπό διαβούλευση πρόταση του Υπουργείου Υγείας για τη σύσταση νέων Οργανισμών και για εκπαιδευτικά θέματα .
Κατά τη συνεδρίαση ελήφθη ομόφωνη απόφαση για αυτονόμηση – ανεξαρτητοποίηση των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων Αγρινίου – Μεσολογγίου και κατ’ επέκταση αποσύνδεσή τους.
Τη σχετική ανακοίνωση κάνει στα μέσα ενημέρωσης το μέλος του Δ.Σ. του Νοσοκομείου Π.Παπαδόπουλος που είναι και «επιλεχθείς», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει μιας και ακόμη δεν ανέλαβε τα σχετικά καθήκοντα, Αν. Διοικητής Νοσηλευτικής Μονάδας Μεσολογγίου
«Κατόπιν της ανωτέρω εξέλιξης, θεωρούμε ότι αφ’ ενός η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας πρέπει να την λάβει σοβαρώς υπ’ όψιν και αφ’ ετέρου οι Φορείς της Αιτωλ/νίας να εντείνουν τις προσπάθειές τους για την επίτευξη του κοινά διακηρυγμένου στόχου», σημειώνει ο κ.Παπαδόπουλος.
Πρόκειται βέβαια για πάγιο αίτημα των αρχών και των φορέων του Μεσολογγίου που μέχρι τώρα δεν έχει τύχει ανταπόκρισης από τους αρμοδίους.

1 2 3 4

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. pol

  Αυτονόμηση – Ανεξαρτητοποίηση των δύο Νοσηλευτικών Μονάδων Αγρινίου – Μεσολογγίου και κατ’ επέκταση η αποσύνδεσή τους.

  Εγώ πιστεύω ότι θα γίνει η αυτονόμηση και η ανεξατητοποίηση των δυο Νοσοκομείων αλλά με την μεγάλη διαφορά ότι το Νοσοκομείο Μεσολογγίου θα γίνει “Κέντρο Υγείας Αστικού τύπου” αυτόνομο με κατάργηση όμως τμημάτων και κλινικών. Πιστεύω ότι όλα έχουν προαποφασιστει & ψηφιστεί. Έρχονται τα «ιατρεία της γειτονιάς» και το Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου, σύντομα κοντά μας.

 2. Κώστας Αλεξιου

  Άντε μπας και δει άσπρη μέρα το νοσοκομείο Αγρινίου.Αρκετα με τους εργατοπατέρες και τις ατέλειωτες διακοπές των απίστευτων τεμπέληδων του Μεσολογγιου.Η κλείστε το και να πάνε να δουλέψουν στο Αγρίνιο.Πηγα με καρδιολογικά προβλήματα 3 φορές στο νοσοκομείο του Μεσολογγιου εκεί μένω και στις 12 το μεσημέρι !!!!!!!! καθημερινή δεν υπήρχε καρδιολόγος .Αυτος ο κοσμος πληρώνεται από εμαs.aΉμαρτον

 3. pol

  Η κατάσταση στα επείγοντα τμήματα των νοσοκομείων παραμένει η ίδια, όπως και πριν, ενώ διατηρείται, εν υπνώσει, ο νόμος του ΠΑΣΟΚ, που προβλέπει ανεξάρτητα και στελεχωμένα με ίδιο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ. Έτσι οι υπάρχοντες γιατροί των κλινικών με τις ελάχιστες νοσηλεύτριες, αγωνίζονται να υπηρετήσουν ασθενείς σε συνθήκες πραγματικής μάχης, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό λάθος «περιμένει να συμβεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.