Σάββατο, 23 Ιανουαρίου, 2021

Διήμερη τελετή λήξης του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ

Διήμερη τελετή λήξης του Λαογραφικού Ομίλου της ΓΕΑ

6aace108-42d5-4a19-9025-abcb3882e842Με μια λαμπρή τελετή λήξης ολοκληρώνονται οι δραστηριότητες των τμημάτων του Λαογραφικού Ομίλου της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου (ΓΕΑ) για την χορευτική περίοδο 2015-2016.
Η εκδήλωση, λόγω των πολλαπλών δραστηριοτήτων του Ομίλου αλλά και του μεγάλου αριθμού των τμημάτων του, θα έχει διήμερη διάρκεια (Κυριακή – Δευτέρα 12 και 13 Ιουνίου 2016).
Κατά τη διάρκεια του διημέρου όλοι οι συντελεστές του έργου που παράγεται στον Λαογραφικό Όμιλο της ΓΕΑ (Δάσκαλοι, Χορευτές κλπ) θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν χαρακτηριστικά δείγματα της δουλειάς τους μέσα σε ένα γιορτινό κλίμα που χαρακτηρίζει κάθε σχετική εκδήλωση.
Μεταξύ άλλων κατά την πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί από τα παιδικά τμήματα του Ομίλου ένα πρωτότυπο χορευτικό δρώμενο με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η γοργόνα ταξιδεύει τον μικρό Αλέξανδρο».
Τη δεύτερη ημέρα, πριν το καθιερωμένο πανηγυρικό κλείσιμο της εκδήλωσης, θα παρουσιαστεί μια μουσικοχορευτική παράσταση από τα τμήματα των ενηλίκων του Ομίλου με παραδοσιακό περιεχόμενο και τίτλο «Καβγάδες με το γιασεμί έβαλε πάλι ο κρίνος… στη μυρωδιά του γιασεμιού μαραίνεται και κ΄κείνος…».

Το διήμερο των εκδηλώσεων ( 12 και 13 Ιουνίου 2016) θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο των Καπνοθηκών Παπαστράτου (Πλ. Παναγοπούλου – Αγρίνιο) στις 9.00 το βράδυ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.