Τρίτη, 27 Οκτωβρίου, 2020

Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου: Θετικό το rapid test του δικηγόρου- Ξεκίνησαν ιχνηλατίσεις

Θετικό προέκυψε, σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, το rapid test στο οποίο υπεβλήθη ο δικηγόρος, του Συλλόγου Αθηνών αν και καταγόμενος από Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος και ενημέρωσε  κατά τη διάρκεια εκδίκασης υπόθεσης στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στο Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου ότι συνεργάτες του στο γραφείο του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Ο δικηγόρος ενημερώθηκε μέσω γραπτού μηνύματος για την εξέλιξη και άμεσα αιτήθηκε διακοπή της εκδίκασης για λόγους ανωτέρας βίας.

Σε πλήρη κινητοποίηση βρίσκονται οι αρμόδιες αρχές για τη διαχείριση της κατάστασης, τη στιγμή που επιβεβαιώνεται από επίσημα χείλη ότι ο εν λόγω δικηγόρος τηρούσε όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά τη διάρκεια της δίκης.

Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί το αν η δίκη θα διακοπεί, ωστόσο οι διαδικασίες ιχνηλάτισης «τρέχουν» ώστε να υποβληθούν όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του σε rapid test άμεσα. Οι δικηγόροι του Αγρινίου εξάλλου ειδοποιήθηκαν να επικοινωνήσουν με το σύλλογο τους σε περίπτωση που ήρθαν σε επαφή με το συνάδελφο τους που νόσησε.

Σημειωτέον, σε κάθε περίπτωση, ότι το συγκεκριμένο test έχει σοβαρές πιθανότητες απόκλισης και το μοριακό τεστ που είναι και το πλέον αξιόπιστο θα δώσει τις όποιες τελικές απαντήσεις.

Τα αποτελέσματα που θα προκύψουν θα κρίνουν φυσικά και το κατά πόσο θα επηρεαστεί η λειτουργία των δικαστηρίων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.