Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: «Δικαίωση για τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας και των όμορων χωριών»

ΣΥΡΙΖΑ: «Δικαίωση για τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας και των όμορων χωριών»

67Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αστακού και Φυτειών, η αναμενόμενη απόφαση του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκουρλέτη Πάνου με την οποία ακυρώνει το έργο «Παραγωγή Ηλεκτρικής ενέργειας από αξιοποίηση βιομάζας, ισχύος 1MW» της ατομικής επιχείρησης «ΖΗΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», στη θέση «Κλημάτια» στη Χρυσοβίτσα Ξηρομέρου, αποτελεί την πλήρη δικαίωση για τους κατοίκους της Χρυσοβίτσας και των όμορων χωριών (Αγραμπέλου και Προδρόμου).
Από την αρχή, γνωστοποιήθηκε η βούληση των κατοίκων και των φορέων της περιοχής μας, στους Βουλευτές Τριανταφύλλου Μαρία και Γιώργο Βαρεμένο, στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Σύριζα Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και στην αρμόδια επιτροπή Περιβάλλοντος του Σύριζα ώστε άμεσα να είναι ενήμερο το υπουργείο και ειδικότερα ο Υπουργός.
«Η απόφαση-ακύρωση της κατασκευής του έργου από τον Υπουργό, αφενός είναι απόλυτα σύμφωνη με την άποψη και τη βούληση των κατοίκων και των φορέων του τόπου μας, αφετέρου δε δείχνει περίτρανα ότι τίποτα δεν μπορεί να γίνει χωρίς την σύμφωνη γνώμη των πολιτών. Αποτελεί «νίκη» της συλλογικότητας και της μαχητικότητας των πολιτών μας και κυρίως αποτελεί «ήττα» για όλους τους …υπόλοιπους που ήθελαν αυτή την «επένδυση».
Με ικανοποίηση χαιρετίζουμε την θετική εξέλιξη της υπόθεσης», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αστακού- Φυτείων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. antikeimenikos

    Ανοίγουν σαμπάνιες στη Βουλγαρία…

    Ή μέρα της καναγκαστικης εργασίας στα χωράφια, όπως ο σύντροφος Μαδουρο στη Βενεζουέλα, έρχεται όλο και πιο κοντά…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.