Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, σχηματίσθηκε δικογραφία για το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα (5/8), στην Επαρχιακή Οδό Φραγκοσκάλας – Μαλευρού.
Την ζωή του στο τραγικό δυστύχημα έχασε ο 50χρονος ποδηλάτης Παναγιώτης Μπουλούμπασης από το Αγρίνιο.
66χρονος άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο φέρεται να παρέσυρε το ποδήλατο με τον οποίο κινούνταν ο 50χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας . Κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο σημείο αλλά δυστυχώς ο θάνατος ήταν ακαριαίος.
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου διενεργείται προανάκριση, για την διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.









