Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί για υποκλοπή μεταφορικού έργου

Δικογραφίες σε βάρος οδηγών ταξί για υποκλοπή μεταφορικού έργου

downloadΔικογραφίες για υποκλοπή μεταφορικού έργου σχηματίστηκαν σε βάρος τριών Αιτωλοακαρνάνων οδηγών ταξί . Οι δικογραφίες σχηματίστηκαν από το Tμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας και θα αποσταλούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αιγίου.
Συγκεκριμένα, τα ταξί ελέχθησαν στα πλαίσια ευρύτερων στοχευμένων τροχονομικών ελέγχων στο 175ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών.
Τα τρία ταξί είχαν αφετηρία ,τις πρωινές ώρες, το ένα στην περιοχή του Μεσολογγίου και τα δύο στην περιοχή του Αγρινίου και μετέφεραν επιβάτες σε σημεία της Αττικής, έναντι αντιτίμου 40με 50 ευρώ.
Η υποκλοπή μεταφορικού έργου έγκειται στο γεγονός πως η μεταφορά αυτού του δρομολογίου  είναι έργο του ΚΤΕΛ.
Για επιμέρους παραβάσεις (όπως ταξίμετρα και πολλαπλή μίσθωση ) οι οδηγοί θα παραπεμφθούν και στο πειθαρχικό του κλάδου τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

 1. rap

  Τα κατά καιρούς κο…..τοσκυλα που παίρνανε τις άδειες των Λεοφωρείων ρουσφέτι και που συστηματικά σαμποτάρανε κάθε άλλο μέσο μεταφοράς στην αιτωλοακαρνανία, τώρα βάλανε στο μάτι και κάνα οδηγό Ταξί που προσπαθεί να βγάλει κάνα φράγκο για να ταίσει τα παιδιά του. Η τροχαία να τα αφήσει αυτά και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα κυκλοφορείας αντί να κυνηγάει τους ταξιντζήδες. Και βέβαια να γίνει και ένας έλεγχος αν οι Αστυνομικοί που κοινούνται με το ΚΤΕΛ ιδιωτικά πληρώνουν εισητήριο

 2. Ζαβός

  @Theodore Anastos @rap

  Απόδειξη κόβουν οι ταξιτζήδες;

 3. antikeimenikos

  Ναι ρε παιδιά, πάρτε το ΚΤΕΛ και όχι ταξί… Αγρίνιο-Πάτρα 2 ώρες… 100 στάσεις στο ενδιάμεσο και στάση σε κάθε χωριό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.