Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας προσφέρουν το 50% των αποδοχών τους δύο μηνών στον αγώνα για τον κορονοϊό

Δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας προσφέρουν το 50% των αποδοχών τους δύο μηνών στον αγώνα για τον κορονοϊό

«Οι Δήμαρχοι οφείλουμε να στείλουμε το δικό μας μήνυμα συμμετοχής στην Εθνική προσπάθεια», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δ. Παπαστεργίου κάνοντας γνωστό πως στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ της ερχόμενης Τετάρτης 1 Απριλίου, θα προτείνει να ληφθεί απόφαση προκειμένου οι Δήμαρχοι της χώρας να καταθέσουμε το 50% των αποδοχών τους, για τους επόμενους δυο μήνες, στον κοινό λογαριασμό που έχει δημιουργηθεί για την αντιμετώπιση του covid-19.

Ο κ.Παπαστεργίου ανέφερε πως πρόκειται για καθαρά συμβολική κίνηση « αφού όλοι γνωρίζουν πως οι αμοιβές των αιρετών της Αυτοδιοίκησης, είναι σημαντικά χαμηλότερες από αυτούς που απολαμβάνουν οι θεσμικοί εκπρόσωποι άλλων βαθμίδων του πολιτικού μας συστήματος».
Πρόσθεσε «όμως αυτή που είναι ουσιαστική, είναι η δέσμευσή μας πως σε αυτήν την υγειονομική κρίση, κανένας πολίτης δεν θα είναι μόνος».

Ήδη τέσσερις δήμαρχοι της Αιτωλοακαρνανίας, οι κκ. Κώστας Λύρος (Μεσολογγίου), Γιώργος Κατσούλας (Αμφιλοχίας), Σπύρος Κωνσταντάρας (Θέρμου) και Γιάννης Τριανταφυλλάκης (Ξηρομέρου) έκαναν γνωστή την πρόθεση τους να ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προέδρου της ΚΕΔΕ. Δείτε τις αναρτήσεις τους:
Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ο δίκαιος....

    Αυτά τα λεφτά που προσφέρουν αυτοί οι κύριοι είναι του ελληνικού λαού…από φόρους από ΕΝΦΙΑ και διάφορα άλλα…κατάντησε αηδία αυτό με 50% του μισθού..Μήπως πρέπει να σας πούμε και ευχαριστώ?Ντροπή!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.