Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Δήμαρχος Αγρινίου: Στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Αυτοδιοίκηση πετύχαμε τα καλύτερα αποτελέσματα

«Η αποτίμηση της περιόδου για το 2017 είναι θετική και αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων» υποστηρίζει ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προβαίνοντας στον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής για το έτος 2017 κατά την Ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  που είναι σε εξέλιξη.

Ο δήμαρχος Αγρινίου αναφέρει στη δήλωση του:

«Η αποτίμηση της περιόδου για το 2017 είναι θετική και αυτό αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών της πολιτικής ηγεσίας και των υπηρεσιακών παραγόντων. Γεγονός που αποτυπώνεται μεταξύ άλλων:

  • στα οικονομικά στοιχεία
  • στην ολοκλήρωση και ένταξη έργων και μελετών σε περιφερειακά, εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα
  • στο γεγονός ότι  καταφέραμε να είμαστε ο πρώτος Δήμος που εξασφάλισε χρηματοδότηση πράξης της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης
  • στις κοινωνικές υπηρεσίες και παροχές
  • στις πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες,
  • στη σταδιακή βελτίωση της καθημερινότητας

Στην χειρότερη οικονομική περίοδο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση πετύχαμε τα καλύτερα οικονομικά αποτελέσματα. Και αυτό αποτυπώνεται στην αγορά και τις οικονομικές συναλλαγές του Δήμου. Απέναντι στην απόλυτη απραξία καταθέτουμε ένα νοικοκύρεμα στην καθημερινότηταΜε σκληρή δουλειά και προσπάθεια.Με διεκδίκηση και αποφασιστικότητα.Με σχέδιο και πρόγραμμα.Με τη στήριξη της κοινωνίας. Προχωρήσαμε σε σημαντικές πρωτοβουλίες, που βελτίωσαν την καθημερινότητα των συμπολιτών μας. Επενδύσαμε στην καθημερινή επαφή με τον πολίτη, στην ενημέρωση της τοπικής κοινωνίας για όσα συμβαίνουν στην πόλη και στη συνεργασίαμε συλλόγους και φορείς. Συνεχίζουμε το  έργο μας».
 

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. αλεκος

    Δεν κανεις για Δημαρχος αγορι μου πηγαινε πιες το καφεδάκι σου καλυτερα και ασε καποιον αλλο για αυτη τη δουλεια…..το οτι ερειξες 10 μετρα πισσα σε κεντρικους δρομους του Αγρινιου και εβαλες 2 ξεχαρβαλωμενες κουνιες στο παρκο δε σε κανει αξιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.