Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Δήμαρχος Αγρινίου: τα Λύκεια της πόλης είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές

Δήμαρχος Αγρινίου: τα Λύκεια της πόλης είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές

Το 3ο Λύκειο Αγρινίου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου προκειμένου να ενημερωθεί από τον Διευθυντή Ευθύμιο Κότσαλο για την προετοιμασία ενόψει της επανέναρξης των μαθημάτων.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Ζαρκαβέλη επισκέφθηκαν τις σχολικές αίθουσες και διαπίστωσαν ότι οι εκπαιδευτικοί έχουν ενημερωθεί για τις οδηγίες σχετικά με την λειτουργία των σχολείων.

«Με ικανοποίηση βλέπω ότι τα Λύκεια της πόλης είναι έτοιμα να υποδεχθούν την επόμενη Δευτέρα τους μαθητές. Έχουν διατεθεί απολυμαντικά και έχει ενισχυθεί το προσωπικό καθαριότητας ώστε τα παιδιά μας να επιστρέψουν σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον. Οι οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας είναι σαφείς και πρέπει όλοι να συμμορφωθούμε ώστε να διασφαλίσουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Αγρινίου.

Κατά την επίσκεψή του ο Δήμαρχος Αγρινίου είχε την ευκαιρία να ευχηθεί σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου, οι οποίοι συμμετείχαν σε διαδικτυακό μάθημα, καλή επιτυχία και δύναμη για να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Δημήτρης κοντονικας

    Γελάει ο κόσμος με αυτά που λέτε

  2. Αναρχοκαπιτάλας

    Κάπου εδώ θα πρέπει να συγχαρούμε τη μεγάλη πλειοψηφία των εκπαιδευτικών που έσπευσαν να συνεργαστούν με το Δήμο, τις υγειονομικές αρχές και το οικείο υπουργείο για να ετοιμάσουν τα σχολεία τους και να τους διαχωρίσουμε από μαοσταλινικό κηφηναριό της ΟΛΜΕ, που πατάει επί πανδημιών και πτωμάτων για να περάσει την πάγια θέση του «ξύνομαι, δεν αξιολογούμαι, φτύνω στη μάπα τους διαφωνούντες και πληρώνομαι».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.